Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +101
Taka sytuacja.
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
źródło: 1000071915
Pobierz
skdmaskoilopll +499
źródło: 1000002743
PobierzKim ??
- Json 57.8% (531)
- Lucia 42.2% (387)

Mój facet jest mizoginem. Denerwuje mnie to, a jeśli jakiś jego komentarz odnośnie kobiet mnie urazi, to on mówi, że przecież mnie to nie dotyczy (bo wiecie, jestem inna niż wszystkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)), więc nie powinnam mieć żalu. Mimo tego bardzo nie podoba mi się jego podejście.
#pytaniedorozowychpaskow co byście zrobiły na moim miejscu?
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #mirabelkopomusz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Mam nadzieję że to moja żona przyszła się tu wyżalić a jak nie to ziomek podziękujesz przy najbliższej okazji
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)