Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +84
Kiedy 800+ zostanie w końcu zniesione? Ten program nie działa od samego początku, przepalamy miliardy na program, który nie funkcjonuje.
#demografia
#demografia

Pasterz30 +47
Nikt nie pytał ale Boze jak ja nie chce niec dzieci mimo 34 lat. Przyjezdzam raz na miesiac do domu do rodzicow gdzie nieszka jeszcze siostra ze szwagrem i dwojka dzieci 2 i 4 lata i to jest masakra. W nocy ciagle placzą, w dzien piski i placze od 7 rano bo oczywiscie „to przeciez dzieci”. Chodze niewyspany, ciagle z zatyczkami na uszach, wszedzie syf bo te dzieci robia b----l, masakra. Oby

źródło: Screenshot_20260127_200207_Facebook~2
Pobierz@tubkas12: wiesz co w sumie nawet niedawno też się denerwowałem tym, ale tak sobie myślę, skoro znajdą się barany, które to kupują, to niech kupują, najwidoczniej inaczej nie potrafią, muszą być nakarmieni bezpośrednio przez jakiś materiał video bo przeczytanie książki by zrozumieć nieco głębszy sens to dla nich za wiele.
@tubkas12: IMO to po prostu ludzie którzy spłyneli do branży wraz z rozwojem i popularyzowaniem się języków coraz wyższego poziomu oraz webdev. Tutaj kultura techniczna jest bardzo często zerowa a to pewnie będzie coś około 85% rynku w Polsce.