Aktywne Wpisy

12lat25cm +255
genesis-p +606
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

źródło: obraz
PobierzNie jestem neoliberałem. Po prostu nie musimy wydawać bez sensu pieniędzy na coś z czego w miesiącu skorzysta kilka osób.
@Aldona_Lipska: a no i według twojego stwierdzenia mniejszą porodówek oznacza jeszcze mniejszą liczbę urodzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aldona_Lipska: mówisz że wydawanie pieniędzy na to żeby kobieta bliski dostęp do opieki poporodowej to marnowanie pieniędzy? To sie nie dziwię czemu Polki nie chcą rodzić w Polsce. Jak
a zaostrzone prawo antyaborcyjne może mieć na decyzję o macierzyństwie jakiś wpływ.
@Aldona_Lipska: masz racje, żadna nie patrzy na to ale za to patrzy na dostępność i jakość tej usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaostrzenie prawa aborcyjnego miała wpływ ale mały na to, juz wcześniej był trend spatkowy
źródło: 1000013267
Pobierz@Aldona_Lipska: no właśnie , prawie, nadal są kobiety która rodzą płacą podatki a jest im odbierane dostęp do porodówki w powiecie bo neoliberałów w warszasce nie może wydać na to hajs bo uj wie czemu