Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +101
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +12
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

źródło: 1000003801
PobierzJestem po 30, mam mase frajdy z gry (tyle ze nie gram w aaa slop), skillowo dalej top i moglbym grac e-sportowo jakby roboty nie bylo (wiadomo, peak skilla to byl w wieku 24-26 lat pewnie, ale po 30 jeszcze nie ma takiego spadku, dzieciaki ile by nie graly nie maja na tyle rozwinietego mozgu, by konkurowac z topowymi graczami), a i cos tam pykne prawie codziennie jesli
Dawniej odpalałem gierkę i grałem ile chce bez przerywania. Teraz z kimś ugadany jestem na coś, to do sklepu to coś innego. Dlatego prawie w nic nie gram bo wejść w gierke na 30 minit/godzinkę i mieć z głowy co mam jeszcze zrobić bez sensu.
Ostatni raz grałem w Baldurs Gate 3 na L4 to wtedy mogłem grać godzinami i było w pytkę, teraz
@Afrobiker: mi nie bo nie lubie souslajków ale w ciągu ostatniego roku przeczytałem około 20 książek, 30 komiksów, z większych gier to przeszedłem kcd2, vtmb, ff vii, alana łejka, metro exodus, death stranding, stellarblade, the alters, ex 33, trylogie resident evila, re village, kupe czasu w d4/poe i różnych mmo+ całe mnóstwo indyków i mniejszych gierek których nie zliczę.
A to