Wpis z mikrobloga

@SpierdotripEnthusiast: Colego, sprawdź sobie co się stało ze speedrunerami gier Nintendo takich jak np. Mario, Mario64. Chłop się za babe przebrał... Śmiechu warte! Możesz powiedzieć żebym się w łeb p--------ł, ale uważam że to wina plastiku w ich kontrolerach. Taki speedruner spędza dziesiątki godzin z padem w ręku, to i duża ilość toksyn wnika przez skórę. Oczywiście, nie na każdego będzie miało to aż taki wpływ, trzeba być podatnym. Można
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast: Regularnie gram w gry PvP, nawet poluję na ludzi z PL w nicku, a polskie gildie, to mają załatwioną vendettę z moją ekipą od samego początku. Na wykopie, wmiechu śarte, mówią, że lewakiem jestem. Ciekawe, że tacy są mądrzy tylko wtedy, jak po zgonie wypisują mi w grze prywatne wiadomości pełne żałosnego kwilenia o stracone piksele.
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast: mmmmm quake team arena z kumplami w wieku 9 lat :) nit nikogo nie z-----ł. Ciekawe w co grali ss mani że tacy p------i byli. Jak ktoś jest s---------y to go ławka w parku ztriggeruje. amen
  • Odpowiedz
Regularnie gram w gry PvP, nawet poluję na ludzi z PL w nicku, a polskie gildie, to mają załatwioną vendettę z moją ekipą od samego początku. Na wykopie, wmiechu śarte, mówią, że lewakiem jestem. Ciekawe, że tacy są mądrzy tylko wtedy, jak po zgonie wypisują mi w grze prywatne wiadomości pełne żałosnego kwilenia o stracone piksele.

K---a jaki smutny człowiek xd
  • Odpowiedz