Wpis z mikrobloga

Czy oficjalnie tomus zostaje maskotka tagu?

• Tak 62.9% (112)
  • Nie 37.1% (66)

Oddanych głosów: 178

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest spółka na która tomus swego czasu intensywnie tu naganiał, zaliczyła mocny kibel i zawiesili jej notowania

@maniek74: no tak to jest z pojedynczymi spółkami że wiąże się to z sporym ryzykiem, bo może się wydarzyć cokolwiek. Pojedyńcze spółki to się kupuje na własną odpowiedzialność.

Na tym wykresie który wrzuciłem ten dołek to są okolice 19.11.2025 i sprawdź sobie jak indeksy zachowywały w tym czasie
makolem - >to jest spółka na która tomus swego czasu intensywnie tu naganiał, zaliczy...

źródło: Screenshot 2026-01-15 at 19.33.31

Pobierz
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 przecież sam dzbanie pisałeś tu, ze zawiesili i notowania były przez jakiś czas zawieszone. Czy odwiesili nie sprawdzałem, ale naganiales na to powyżej 1$, wiec brakuje jeszcze jakieś +30% żeby na zero wyszli ci których nagoniles
  • Odpowiedz
@makolem on swego czasu spamował ta spółka praktycznie każdy wpis na tagu z seri „co warto kupić” i pisał tu na jej temat elaboraty, wiec nie chodzi tu o jakaś luźna polecajke których na tagu pełno, jak poszło w kibel to już więcej o niej nie wspomniał i zaczął rozpisywać się o innych aktywach
  • Odpowiedz
@makolem on swego czasu spamował ta spółka praktycznie każdy wpis na tagu z seri „co warto kupić” i pisał tu na jej temat elaboraty, wiec nie chodzi tu o jakaś luźna polecajke których na tagu pełno, jak poszło w kibel to już więcej o niej nie wspomniał i zaczął rozpisywać się o innych aktywach

@maniek74:
To może zamiast "zawieszone notowania" napisz, że zbankrutowała. Zapomnij dodać, że jednak nie zbankrutowała
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 co z tego? chodzi o frajerskie zachowanie jakie odstawiłeś

spamowaleś swego czasu ta spółka praktycznie dzień w dzień i polecałeś ja do zakupu jakimś niekumatym wykopkom, jak poszła w kibel i zawiesili jej notowania, to nic już więcej na jej temat nie napisałaś a artykuły na jej temat z twojego bloga zniknęły
  • Odpowiedz