Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy z dostępem do Wykopu z sieci Play/UPC
Hej @wykop
Od około tygodnia nie idzie się do was dobić z pewnych podsieci Play / Upc.
Żeby cokolwiek zgłosić, to jednak trzeba wejść na waszą stronę - nie ma łatwo dostępnych adresów mailowych jak kontakt@wykop.pl w googlu - więc skorzystałem z internetu mobilnego - z telefonu - aby zrobić zgłoszenie.
Nauczony doświadczeniem życiowym, zawarłem w nim wszystkie szczegóły.
Zweryfikowałem ruch od modemu do wykop.pl - nie ma. Urywa się gdzieś u was (może nawet hopke lub kilka wcześniej u ovh cloud).
Jasno informuję, że nie ma ruchu i pytam o przyczynę. W formularzu prosicie o uzupełnienie informacji o OSie - no jak nie ma ruchu to problem występuje absolutnie wszędzie. Pytacie o przeglądarkę - no absolutnie wszystkie. Dostajecie informacje o braku odpowiedzi na ping. O tym że analogicznie traceroute się urywa. @wykop odpowiada:

Prosimy, wyczyść ciasteczka w swojej przeglądarce, następnie zaloguj się na konto korzystając z przeglądarki nie z aplikacji. Dodatkowo proponujemy zresetowanie swojego routera.

Jeśli Twoje IP jest blokowane, to proponujemy sprawdzić, czy Twój komputer nie został zainfekowany.

Dzięki za nic.
Pierw zablokowaliście mi +10 letnie konto bez żadnego naruszenia na koncie bo nagle zaczęliście wymagać od starych użytkowników skanu dowodu w celu weryfikacji xD
Teraz wycięliscie pewnie całą dzielnicę Warszawy jakąś polityką sieciową.

#wykop #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Problemy z dostępem do Wykopu z sieci Play/UPC Ⓘ
Hej @wykop
Od okoł...

źródło: zawsze-mialem-leb-do-interesow-ricky-chlopaki-z-barakow

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Potwierdzam u mnie tez z play domowego nie da sie od kilku dni wejsc na wykop. Na wszystkich urządzeniach. Zmiana dns nic nie daje.
  • Odpowiedz