Aktywne Wpisy

Catmmando +636
#allegro Czy wy jesteście normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najważniejsze cechy oferty dzięki którym wiadomo co się kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
PobierzCzy ktoś z was jeździ pickupem na co dzień jako "głównym" autem, w Polsce?
Interesują mnie nieoczywiste problemy, z którymi mogę się zderzyć.
Mam tu na myśli zarówno samą eksploatację, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na części), jakieś małe codzienne trudności typu konieczność wychylania się po bilety przy wjazdach na parkingi, czy płaceniu kartą na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektórych miejscach.
Rozważam Raptora, albo którąś Toyotę (Tundra lub Tacoma, bo na
Interesują mnie nieoczywiste problemy, z którymi mogę się zderzyć.
Mam tu na myśli zarówno samą eksploatację, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na części), jakieś małe codzienne trudności typu konieczność wychylania się po bilety przy wjazdach na parkingi, czy płaceniu kartą na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektórych miejscach.
Rozważam Raptora, albo którąś Toyotę (Tundra lub Tacoma, bo na
źródło: image
Pobierz

Czy jest teraz jakikolwiek sens angażowania się w związek, skoro ludzie zamiast nad tym związkiem pracować i angażować się, wolą po prostu iść na łatwiznę i pozbyć się drugiej osoby? może ja na to wszystko patrzę negatywnie przez swoje doświadczenia, ale kurde, trochę nie chcę mi się już bawić w randkowanie i szukanie odpowiedniej osoby tylko po to by po pół roku usłyszeć "no elo znudziło mi się" xD to wszystko po prostu tyle czasu wymaga, a szansa na to że znajdzie się odpowiednią, pasującą osobę jest masakrycznie niska, że już trochę mi się znudziło randkowanie i bawienie się w związki
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@moll: ale pierdo ... - uwierz mi, że można robić wszystko dokładnie w taki sam sposób niemal nic nie zmieniając i jak się trafi na poważną i fajną osobę to ona to doceni i się z tego coś zbuduje
a inna po pół roku zrobi papa, bo jej się tak uwidzi i na tym nie
@centerario: przesadzasz, one też się z tym spotykają - tylko to nie jest uwarunkowane przez płeć a przez to kto ma więcej WŁADZY i pola manewru
inaczej się zachowujesz jak masz kredyt i dzieciaki na utrzymaniu w swojej pracy na etacie - a inaczej jak masz 2 miliony euro na koncie i jesteś specem którego każdy
Skoro gość cały czas spotyka się z takim samym traktowaniem, to najpierw powinien przemyśleć z kim się umawia - w jaki typ celuje, a potem zastanowić się nad korektą klucza doboru partnerki. Bo to tu leży problem. Robiąc cały czas to samo, oczekiwać innych rezultatów to trochę naiwna postawa.
@moll: ale to wynika z tego co przecież wyżej pisałem - faceci najczęściej nie mają takiego pola manewru jak kobiety
to nie jest
źródło: it5sawGeQMiYtGK6
Pobierz@centerario: ale jakie bajki, ja jestem generalnie cięty na laski i ostatni do bronienia ich w czymkolwiek
ale wiem też, że gro facetów już się tak zacietrzewi że się niczym nie różni od tych lewicowych lasek - tj. ma jakiegoś wroga i w niego nawala, 0 racjonalności, wszystkie kwestie in minus w nim samym są projektowane na tą drugą stronę
@Dietetyq: Moim zdaniem jedna z lepszych rad dla chłopów w obecnych czasach. Jeśli coś się udaje to się z tego cieszyć chwilą ale nie wyobrażac sobię, że
@moll: PATRIARCHAT - w Polsce anno domini 2025
Nie, nie różnica charakterów, tylko udawanie kogoś, kim się nie jest. Chyba że to różnica własnych charakterów jednostki męskiej na potrzeby związku, to może tak xD
@moll: to jest dosłowna definicja patriarchatu w myśl współczesnej lewicy