Aktywne Wpisy
mookie +59
Widzę że wykop zalewany jest materiałami na temat SCT, główne argumenty przeciwników brzmią mniej więcej w takim tonie:
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz

W świetle nowego nagrania:
Wcześniej pisalem ze agent ice popełnił błąd strzelając, ale babka zachowała się jak retard. Cofam to co powiedziałem. Ta babka serio nic złego nie zrobiła , a cała ta „interwencja” od początku do końca to byla katastrofa.
1. Babka nie agresywna
2. Agenci nie zachowali „trójkąta bezpieczeństwa „
3. Agenci stracili ze sobą kontakt wzrokowy
4. Brak jednego dowodzącego
5. Samowola agenta który stwierdza „a c--j, wysiadaj” i szarpie za klamke
6. Babka wpada w panike i rusza
7. Drugi agent dosłownie włazi jej przed maske czym sam na siebie sciąga zagrozenie na które zamiast zareagowac zejściem z drogi, reaguje użyciem broni (a potem schodzi na bok, czyli się dało).
Pomijam aspekt polityczny. Taktycznie to jest tak s---------e ze tego nie da się obronić.
#usa #minneapolis
@GoodGuyHelping: A gdzie ja cos takiego napisałem? Wszystko co mi imputujesz, to są twoje projekcje.
@kobiaszu: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) K---a, rzadko kiedy widzę takie uronienia. Rozbawiłeś mnie bożychlebku.
@krzywy_kanister: Obojętnie jakie. Nawet między zamiatających chodniki się nie włazi, bo można przypadkowo miotłą w ryj dostać. To takie k---a trudne do zrozumienia?
@Wejd1: Tak właśnie by było.