Wpis z mikrobloga

https://x.com/implausibleblog/status/2009691543628853524

W świetle nowego nagrania:

Wcześniej pisalem ze agent ice popełnił błąd strzelając, ale babka zachowała się jak retard. Cofam to co powiedziałem. Ta babka serio nic złego nie zrobiła , a cała ta „interwencja” od początku do końca to byla katastrofa.

1. Babka nie agresywna
2. Agenci nie zachowali „trójkąta bezpieczeństwa „
3. Agenci stracili ze sobą kontakt wzrokowy
4. Brak jednego dowodzącego
5. Samowola agenta który stwierdza „a c--j, wysiadaj” i szarpie za klamke
6. Babka wpada w panike i rusza
7. Drugi agent dosłownie włazi jej przed maske czym sam na siebie sciąga zagrozenie na które zamiast zareagowac zejściem z drogi, reaguje użyciem broni (a potem schodzi na bok, czyli się dało).

Pomijam aspekt polityczny. Taktycznie to jest tak s---------e ze tego nie da się obronić.

#usa #minneapolis
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

rodzice którzy chcieli dostać się do swoich dzieci podczas masakry w Uvalde też powinni być postrzeleni przez służby? W końcu przeszkadzali służbom w akcji. Ukradłeś żelazko? Zgaduj zgadula - Śmierć xD bo przecież mogłeś nim rzucić w funkcjonariusza.

@GoodGuyHelping: A gdzie ja cos takiego napisałem? Wszystko co mi imputujesz, to są twoje projekcje.
  • Odpowiedz
Masz mentalność pańszczyźnianego niewolnika, posłusznego pieska co ma siedzieć w domu na dupie, nie zadawać pytań i grzecznie słuchać poleceń funkcjonariuszy.

@kobiaszu: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) K---a, rzadko kiedy widzę takie uronienia. Rozbawiłeś mnie bożychlebku.
  • Odpowiedz
  • 1
@zimowyporanek: rozumiem, że każdy wykopek w konfrontacji z agentami federalnymi zachowałby zimną krew i przeprowadził te interakcje w książkowy sposób xd Babę zastrzelili bo funkcjonariusz ice poczuł, że może wszystko. Ot cała historia
  • Odpowiedz
rozumiem, że każdy wykopek w konfrontacji z agentami federalnymi zachowałby zimną krew i przeprowadził te interakcje w książkowy sposób xd Babę zastrzelili bo funkcjonariusz ice poczuł, że może wszystko. Ot cała historia

@Wejd1: Tak właśnie by było.
  • Odpowiedz