komu źle życzą. Jak można w ten sposób się zachowywać i mieć tak paskudny charakter a potem zasłaniać się rzekomo genami. Nie trzeba znać waszego wyglądu, wystarczy poczytać niektóre wpisy i już wiesz że nie chciałbyś mieć nic doczynienia z taką osobą.
@mirko_anonim: Prawda, ale czemu piszesz to z anonima to nie mam pojęcia.
@mirko_anonim: dokładnie większość przegrywow ma mental tak odpychający lub prymitywny że wcale nie ma się co dziwić że nikt nawet podstawowej relacji z nimi nie chce a co dopiero związek
@Zardzewialy_Szczur: Zawsze mnie właśnie bawi, że patusy i gangusy mają znacznie większe powodzenie niż n0rmiki białorycerzyki, ale małpy nigdy się nie nauczą xD
Klasyczny błąd poznawczy. Charakter i poglądy przegrywów to skutek tego, jak byli traktowani przez społeczeństwo przez całe życie, nie przyczyna. Frustracja z czasem rośnie, a ludzka psychika ma limity, ile może wytrzymać. Temat zamykam, użyj opcji szukaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@ReinmarBielawa: prymitywne seby co wyglądają jak ogry i ich całe życie opiera sie na toksyczności wobec całego swojego otoczenia na brak bab nie narzekają xd wbrew temu co anonim mówi
@Zardzewialy_Szczur: no ale co to usprawiedliwia? Morderce tez mamy uniewinnic jak byl brzydki i rodzice go nie kochali? Jak ktos jest dla ciebie nie mily to sie nie zastanawiasz jakie mial dziecinstwo tylko unikasz tej osoby.
@oddalenie: O czym Ty piszesz? Co ja usprawiedliwiam?
Jedyne co zrobiłem to podałem badania przeczące tezie podanej we wpisie. Nie napisałem co, kto, jak ma robić, więc nie rozumiem do czego się odnosisz i o co Ci chodzi.
@mirko_anonim: Prawda, ale czemu piszesz to z anonima to nie mam pojęcia.
PS Aż czasem podziwiam waszą ta przewidywalność i ślepotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Klasyczny błąd poznawczy. Charakter i poglądy przegrywów to skutek tego, jak byli traktowani przez społeczeństwo przez całe życie, nie przyczyna. Frustracja z czasem rośnie, a ludzka psychika ma limity, ile może wytrzymać. Temat zamykam, użyj opcji szukaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A przeciętny lub brzydki okropny?
@mirko_anonim: charakter = geny
Jedyne co zrobiłem to podałem badania przeczące tezie podanej we wpisie.
Nie napisałem co, kto, jak ma robić, więc nie rozumiem do czego się odnosisz i o co Ci chodzi.