Wpis z mikrobloga

@Krole: oho, martial ambient. ja w sumie nie słucham tego od dawna, ostatnio głównie albo elektroniczna sieka, albo jakiś gejowski metal (typu prog metalcore i thall)
wykopek22718 - @Krole: oho, martial ambient. ja w sumie nie słucham tego od dawna, os...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@wykopek22718: no właśnie ostatnio odnoszę wrażenie na YT i kanałach jak Cryo Chamber wywaliło wysyp AI powtarzalnego dziadostwa, serio nikt o tym oficjalnie nie mówi, ale to słychać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Krole - @wykopek22718: no właśnie ostatnio odnoszę wrażenie na YT i kanałach jak Cryo...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@wykopek22718: nie znam -.- tzn teraz troche znam i dzięki :) bo uwielbiam słuchać łamiącej rytm zaskakującej muzyki w słuchawkach, w łóżku, w ciemności. Wciskając się w całości w muzykę.

BTW też przewinąłem się z publikowaniem muzyki ale innego gatunku, naszym RSM które zmiotło, czy Bułgarskim Mokushi/Animassacre
Krole - @wykopek22718: nie znam -.- tzn teraz troche znam i dzięki :) bo uwielbiam sł...
  • Odpowiedz
@Krole: od bersarina polecam głównie płytkę self-titled
btw ja nawet nie wiem co to rsm, podrzuć. ja publikowałem prawie wszystko z elektroniki, tyle tego nawaliłem (skrin) w przeciągu może 2-3 lat, choć z 50 to jakieś urywki z gier, które podrzucałem znajomym. a miałem też poprzednie zbanowane konta.
jak chcesz co imo jest "haunting" to obczaj to: https://www.youtube.com/watch?v=sFIzi33f0t8
akurat z delikatnym bitem, ale reszta płyty to głównie ambient. kiedyś tworzył
wykopek22718 - @Krole: od bersarina polecam głównie płytkę self-titled
btw ja nawet n...

źródło: image

Pobierz
wykopek22718 - @Krole: od bersarina polecam głównie płytkę self-titled
btw ja nawet n...
  • Odpowiedz