Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

Szukam sobie smartfona, wpadłem na trop Google Pixel 10 Pro. Poczytałem, pooglądałem, wydaje się idealny na moje potrzeby. Mam tylko jeden problem, wygląda na to że ma fatalny mikrofon. Obczajcie sobie filmik na górze, jaka jest różnica między Pixelem a Oneplusem, w Pixelu dźwięk nagrany wraz z wideo jest beznadziejny, płaski. Dla mnie to problem bo pracuję jako muzyk i nagrywanie dobrej jakości audio to mus. Czy naprawdę Google zamontował w najnowszych Pixelach 10 Pro takie biedne mikro? A może da się poprawić jakość, może to kwestia ustawień?
#smartfon #technologia #googlepixel