✨️ Czy nowoczesne technologie nas wyczerpują?Ⓘ Czy sprzęty elektroniczne wysysają z nas energię? Ponieważ odnoszę wrażenie, że im bardziej idzie rozwój technologii, tym bardziej jesteśmy zmęczeni. A skądś telefony, telewizory i komputery muszą czerpać energię. A prąd też może z nas wysysać energię na poczet sprzętów elektronicznych. Tak samo z 5G. Niby niewinna technologia, ale ludziom potrafiła spowodować covida oraz maszty są palone. Przecież GhZ w atmosferze również jak dwutlenek węgla jest ograniczony.
A skądś telefony, telewizory i komputery muszą czerpać energię
@mirko_anonim: nie wiem jak tam w twoich okolicach, ale u nas np prąd możemy z gniazdka czerpać, fajna sprawa ogólnie, nie jesteś wtedy zmęczony, nie musisz nic sobie w d@pę wkładać, polecam spróbowac podpiąć prąd do domu.
@mirko_anonim pierwsze pytanie jeszcze ma jakiś sens i chciałem z tym dyskutować, ale potem wjechała taka odklejka, że mi się odechciało, fajnie macie na tym Podlasiu xD
@mirko_anonim: pierwsze dwa zdania sugerują jakiś mądry felieton o szkodliwości urządzeń elektronicznych np. na układ nagrody w ludzkim mózgu, ale potem już wjeżdża szurska odklejka XD
Czy sprzęty elektroniczne wysysają z nas energię? Ponieważ odnoszę wrażenie, że im bardziej idzie rozwój technologii, tym bardziej jesteśmy zmęczeni. A skądś telefony, telewizory i komputery muszą czerpać energię. A prąd też może z nas wysysać energię na poczet sprzętów elektronicznych. Tak samo z 5G. Niby niewinna technologia, ale ludziom potrafiła spowodować covida oraz maszty są palone. Przecież GhZ w atmosferze również jak dwutlenek węgla jest ograniczony.
#technologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie wiem jak tam w twoich okolicach, ale u nas np prąd możemy z gniazdka czerpać, fajna sprawa ogólnie, nie jesteś wtedy zmęczony, nie musisz nic sobie w d@pę wkładać, polecam spróbowac podpiąć prąd do domu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta