Wpis z mikrobloga

@xXxV4r3l5ExXx: na moje to znowu chciał zabłysnąć i zrobić bezpieczny wywiad z jaszczurami + jeszcze hehe od razu ich wypunktować, tylko chyba spodziewał się że mu jaszczur wystawi do pustej, a tak to musiał mataczyć i kombinować i trochę wyszło, że używanie symboliki ludobójców w sumie jest ok xDD

teraz zasłania się tym, że mu 24 latek sam zrobił wywiad z takimi ludźmi jak kamraci i ja mam w to
  • Odpowiedz
  • 2
@czerstwy_swierszcz: i dlatego tez zwolal oficerow politycznych by na predce ulozyli kontrargumenty, szkoda tylko ze wyszedl z tego cyrk kamraci wyszli z tego zwycieska reka i braun pewnie zamotuje wzrost poparcia
mam nadzieje ze to nie jest klamstwo z tym posiadaniem surowej wersji wywiadu przez ludwiczka i ze do konca roku je wypuszcza, wtedy moge rozpoczac smialo rok z mysla ze potezny dziennikarz i biznesmen krzysiu zakolakowski zostal r-------y przez
  • Odpowiedz
  • 1
@xXxV4r3l5ExXx: wcale tak nie uważa tylko robi damage control, miałobyć kolejne złomowanie ułomków na kanał niczym rozmowa z najmanem z kanału sportowego, ale małolacik z redakcji kanału zero dał się zdominować jaszczurowi i wyszło jak wyszło
  • Odpowiedz