@anonim1133: Pzw, ostatnio tylko spinninguje(co od kiedy zaczął się czerwiec na 0, w maju miarowe sandacze jak złe, teraz nic), grunt z doskoku to szczerze mówiąc bez szału ale wtedy posiedzieć tylko jadę ;)
@anonim1133: Z brzegu, zbiornik sztuczny podzielony na 2, na dużym dużo ładnego suma i innych ładnych drapieżników ale można łowić 19-10 tylko i presja straszna.Tak jak mówię od skończenia się okresu nic nie mogę wyszarpać. Problem taki że nie byłem na nocnym spinningowaniu bo nie ma z kim a wieczorem tam nieciekawe towarzystwo się kręci...
@anonim1133: Niestety nie jest, dużo mięsiarzy (moja irytacja sięgła zenitu gdy spinninguję obok gościa a on na białego robaka ciągnie sandacza 60...), i za dużo patologii by nocki samemu czy we 2 robić...
Ale sumiarze wielbią ten zbiornik, rozmawiałem ostatnio z jednym to już szykuje żywce(karpie 30+) na sezon.
Ale takiego suma 1,5 metra to musi być uczucie na kiju ;) Kiedyś jak się dorobię sprzętu na suma to się nastawię. W tym roku mam plan na rosówkę by węgorza pomęczyć i się boję że mi sum kij połamie.
@anonim1133: za olesnica sa sztuczne stawy, karpie amury szczupaki i inne ryby, raz biora raz nie, trzeba miec szczescie. ja tam z bratem bylem pare razy, prywatny, platny i za rybe tez sie placi
źródło: comment_RJN2C8rEpTji7Cu70gBx48uQ17st0Idt.jpg
Pobierzźródło: comment_Ulfgqnam09pLesjOgd5O8Vd2oyPUHvP2.jpg
PobierzI jakieś efekty tak z doskoku? Na wodach PZW łowisz?
Ale sumiarze wielbią ten zbiornik, rozmawiałem ostatnio z jednym to już szykuje żywce(karpie 30+) na sezon.
@mer: Ja to bym takich karpików chciał połowić... :P
Ale takiego suma 1,5 metra to musi być uczucie na kiju ;) Kiedyś jak się dorobię sprzętu na suma to się nastawię. W tym roku mam plan na rosówkę by węgorza pomęczyć i się boję że mi sum kij połamie.
@mer: jest jakaś różnica (poza kolorem) między robakiem białym i czerwonym?
Jaka miejscowość?