Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +671
źródło: 1000014927
Pobierz
KrolWlosowzNosa +87
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz

Oni też nie wiedzą że unia jest potężna. Niech popytają na mikroblogu ekspertów.
#polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow #usa #trump #ukraina
Dziennik Die Welt: obecna Unia nie ma przyszłości
Doczytałem do tego zdania:
Realpolitycy jak Donald Trump czy Władimir Putin – ale też Xi Jinping –
xD
"No fajnie nawet konfederusy manipulujecie w tytule, dużo powodu do śmiechu dajecie jak zawsze. (ʘ‿ʘ)
A teraz oryginał: "Jeśli ktoś naprawdę kocha Europę, musi krytykować obecną Unię."
Nie ma tam nic o byciu przeciw Unii ale pewnie to sprostujecie prawda? xDDD
Ja się zgadzam ze trzeba reformować Europę, uważam ze należy wymienić jej wszystkie elity bo obecne spowodowały ze 25% polaków chce opuszczać unie. Nie inaczej jest w innych krajach.
Trzeba być ciężko p-------m umysłowo fanbojem unii aby popierać inwigilacje prywatnych wiadomości. Nawet nie odnoszę się do ETS2, lądów i
Dziękujemy za komplement. Szkoda że nas nie słuchacie, bo wam peron odjechał
@Furiat: no kiepsko tam macie w Rosji. Sranie do dziury w ziemi, klęczenie przed portretami Putina i jeszcze wiadomości czytają i 20 lat łagru, ale już po 3 latach idziesz do piasku
xD
Ps żeby usmażyć ci mózg to napiszę j---c Rosję i niech Putin zdycha. A Ukraina nawet niech Krym odzyskuje. Nie zmienia to nic w fakcie ze
Jeżeli tak myślisz no to git.
Ale na pewno zdajesz sobie sprawę że w takim jesteśmy położeniu że wyjście z UE oraz głosowanie na partie polityczne sponsorowane przez Rosję oznacza wejście do ruskiego miru.
UE zawsze można zmienić, ale raz straconej na rzecz Rosji suwerenności można już nigdy nie odzyskać.