@Niebadzsmokiem: śmieszne bo gdy pisałem tu do największych szerzycieli ukraiskiej propagandy żeby wysłałi jakieś $ na ZSU a ja wpłace tyle samo to 0 odpowiedzi, a teraz każdy pisze ze dał by więcej, pewnie żeby dał tyle ze nie ze swoich, hipokryci
@Niebadzsmokiem: powinno być w cenach subskrybcji od razu w przeliczeniu na 12 miesięcy, bo dla konfederuskich przeczytać podpis to już za dużo tekstu.
@Niebadzsmokiem: Co jest też ironicznie (nie)śmieszne, wspierając te platformy streamingowe wspieramy gigantyczne wzbogacanie sie ich rad nadzorczych / właścicielskich, dziwnych funduszy. Wspieramy też wzbogacanie się rad nadzorczych Ukrainy pokroju Timura Mindicza i reszty przydupasów blisko koryta i przetargów, funduszy..
@marcin-lubomski: @Niebadzsmokiem po to jest abonament Netflixa, żeby za niego płacić, a później n---------ć na jakość filmów, lewactwo i gejów ( ͡°͜ʖ͡°)
Zaraz przyjdzie tu jakiś konfederusek swoje wysrywy pisać
@marcin-lubomski: @Czaajnik @Niebadzsmokiem np. takie że z Netflixa można zrezygnować a z pomocy Ukraińcom nie. Do tej pory polacy spłacają Ukraińcom bezpieczne kredyty 2% i inne 800 plusy
@marcin-lubomski: No co sie dziwisz? Dla rosjanina to sporo kasy, a dla płatnego trolla duza czesc dnówki. Nie zapominaj w jakims swiecie żyją. Dla nich 20 złotych to już mały majątek. ( ͡°͜ʖ͡°)
np. takie że z Netflixa można zrezygnować a z pomocy Ukraińcom nie.
Do tej pory polacy spłacają Ukraińcom bezpieczne kredyty 2% i inne 800 plusy
@Chris_Karczynski: A gdzie mozna zrezygnować z subskrypcji w postaci regularnego naruszania przestrzeni powietrznej przez rusków, testowania naszej obrony przeciwlotniczej, latania bez włączonego transpondera, regularnego grożenia Polsce, a nawet ćwiczeń razem z Białorusią w strzelania z atomówki w Wilno czy Warszawę. Bo ja chętnie zrezygnuje z
Zaraz przyjdzie tu jakiś konfederusek swoje wysrywy pisać
@marcin-lubomski: ostatnio jeden nazwal mnie komuchem, bo raczylem zwrocic uwage, ze piractwo youtube jest slabe (nazywal placenie za usluge bycie poslusznym niewolnikiem xD) i nie jest zmuszony korzystac z tego serwisu xD
@Czaajnik: ten streaming również w cenie
źródło: 94517f10-be52-11f0-8456-eff94716b162.jpg
Pobierz@marcin-lubomski: @Niebadzsmokiem po to jest abonament Netflixa, żeby za niego płacić, a później n---------ć na jakość filmów, lewactwo i gejów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcin-lubomski: @Czaajnik @Niebadzsmokiem np. takie że z Netflixa można zrezygnować a z pomocy Ukraińcom nie.
Do tej pory polacy spłacają Ukraińcom bezpieczne kredyty 2% i inne 800 plusy
@Chris_Karczynski: A gdzie mozna zrezygnować z subskrypcji w postaci regularnego naruszania przestrzeni powietrznej przez rusków, testowania naszej obrony przeciwlotniczej, latania bez włączonego transpondera, regularnego grożenia Polsce, a nawet ćwiczeń razem z Białorusią w strzelania z atomówki w Wilno czy Warszawę.
Bo ja chętnie zrezygnuje z
@marcin-lubomski: ostatnio jeden nazwal mnie komuchem, bo raczylem zwrocic uwage, ze piractwo youtube jest slabe (nazywal placenie za usluge bycie poslusznym niewolnikiem xD) i nie jest zmuszony korzystac z tego serwisu xD