Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: w sumie to nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w biosie. chyba jak flashowałem w laptopie na najnowszy.... a kiedy to było.. w cpuz mam datę biosu 25 luty 2020r, nie wiem czy to data wydania czy data wgrywania, no ale będzie 6 lat.
  • Odpowiedz
@cielak44 byłem w kilku kasynach na świecie i ci ludzie są jak zombi. Mają na szyji karty którymi płacą i godzinami chodzą od maszyny do maszyny. To jest ich sposób rozrywki, żyją marzeniami o wygranej.
  • Odpowiedz
@Brylant: zdaje sobie sprawę że h----d to uzależnienie ale wszelakie karcianki czy ruletka są ciekawsze i wydaje mi sie że masz większe szanse nie ogarniając zbytnio zasad niż na tych g---o maszynach

Weź mi powiedz o co chodzi z tym ich szybkim klikaniem. Normalnie to sie chyba odpala raz i czekasz na wynik a potem powtórka. Czy to typowy speedrun gdzie maszyna sie zatrzyma jak wygrasz
  • Odpowiedz
@cielak44: nie wiem jak to jest ze statystyką, ale w ruletce, czy w pokerze możesz grać na wyższe stawki i masz do tego specjalne pokoje. Jeśli grubo obstawiasz, to możesz grubo wygrać, lub od razu wszystko przegrać. W maszynach możesz zagrać za 10 dolarów i losowo ustrzelić np. 500. Ja preferuje taki rodzaj zabawy. Zakładam sobie jakąś kwotę do przepuszczenia i na tym kończę. Mam znajomych, którzy idą się zabawić
  • Odpowiedz
@Brylant: zdaje sobie sprawę że h----d to uzależnienie ale wszelakie karcianki czy ruletka są ciekawsze i wydaje mi sie że masz większe szanse nie ogarniając zbytnio zasad niż na tych g---o maszynach

To nie są gry dla bystrych ludzi, a odnośnie maszyn to oni mają jakieś osobiste teorie, np. ulubiona maszyna, "ta daje, a ta nie daje", lepsze/gorsze dni tygodnia, itd. W kasynie stężenie ameb umysłowych jest wysokie.

Weź mi
  • Odpowiedz