Wpis z mikrobloga

@DominiCanes: grałem od wersji 7.6 na rl i uważam, że gdyby nie obecne aktualizacje to tibia by zdechła. 7.6 nie przetrwałaby na taką skale teraz. Ots to co innego, ale ludize nie mają czasu już tak expic jak dawniej. To sentyment cie trzyma do twoich początków, a nie numer wersji, sam się kiedyś o tym przekonałem
  • Odpowiedz
@Orinosuke: ludzie nie mają czasu wxpic jak dawniej dlatego zawalmy milion daily bossów, goldy i dorzucimy godzinę staminy. Na pewno to wyrówna szanse u graczy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) żaden sentyment. Nie wiem jak u Ciebie z tibią i na jakim poziomie grałeś. Ja wbiłem 1k lvl i dalej uważam, że ta gra to porazka. Jasne, aktualizacje były potrzebne, rozbudowanie mapy i w jakimś stopniu mechaniki
  • Odpowiedz
@DominiCanes: Obecnie mam 700+ od zera. Grając 2 h dziennie. Troche sobie to rozgraniczam. Np jeden tydzień robie sobie gold/grave zeby miec zapas tokenow na jakiś czas. Z daily bossow obecnie biję tylko magmę. Bo odkąd dobiłem timiry i oberony to olałem sprawę. Jest tego contentu dużo to fakt, może za dużo, ale nikt nie kazuje robić wszystkiego. Trzeba rozgraniczyć. Ale powiem tylko, że gdybym nie miał Th to bym
  • Odpowiedz
@Orinosuke: miałem to samo odnośnie th. Chociaż przy takim th, przy ilości tego wszystkiego co się działo jako ek to po expoe miałem dosyć życia ze zmęczenia :) powodzenia i baw się dobrze
  • Odpowiedz
@DominiCanes: nie wiem jak u ciebie życie wygląda lecz cipsoft rozumie że większość graczy to dawni gracze który powrócili bądź ciągle grali i to w nich target jest gry. Dla mnie coś takiego to ideał bo ja nie mam czasu dłużej niż 2h grać w ciągu dnia bo jest życie, firma i dzieci rodzina. Większość zarabia tyle że wydanie nawet na Golda 35zl to żaden pieniądz. Taki przyspieszacz gdzie raz
  • Odpowiedz