Aktywne Wpisy

enten +209
Co Wy na to żeby wybudować w stolicy takiego Wielkiego Jezusa?
Moim zdaniem fajnie by uzupełniał nowoczesny Sky Line Warszawy i właściwie w łatwy sposób wprowadziłby ten skyline do najbardziej charakterystycznych i rozpoznawalnych na całym świecie - jak Wieża Eiffla dla Paryża.
I co więcej tam pod stadionem narodowym jest nawet miejsce na taki pomnik.
Moim zdaniem fajnie by uzupełniał nowoczesny Sky Line Warszawy i właściwie w łatwy sposób wprowadziłby ten skyline do najbardziej charakterystycznych i rozpoznawalnych na całym świecie - jak Wieża Eiffla dla Paryża.
I co więcej tam pod stadionem narodowym jest nawet miejsce na taki pomnik.
źródło: b07632d5-e040-4d4a-92c8-ade833c58ac9 (1)
Pobierz
RobertPupica +137

źródło: image
Pobierznotabene powiat Kętrzyński( ͡° ͜ʖ ͡°)
z pamięci piszę, nie mam jak teraz na szybko porównać na guglach, ale na bank są co najmniej bardzo podobne, ot ciekawostka.
Kurde faja, no podobny xDD I w sumie Korsze też bardzo nietypowe jak Sędziszów, było takich na poziomie Dryblasa pod względem odklejenia i to....niemało( ͡° ͜ʖ ͡°) inb4 nie, nie ja xD
I Korsze ma klątwe warmiańską, jest mieściną na mazurach w powiecie Kętrzyńskim, ale wg Krzycha to warmia i był tu "pierwszy przystanek" w jego kampanii wyborczej, przyjechał do nas xD
Słyszałem info od znajomych, że Krzychu
źródło: 1000016727
Pobierzwięc czy to Kętrzyn czy mieściny w jego powiecie jak Korsze, czy powiatowe Braniewo, Bartoszyce, dziury typu Orneta, Pieniężno. Wszędzie patola, czy to wieś, gmina, miasto powiatowe czy co. 3/4 rejonu to ostra Polska C i survival mode( ͡° ͜ʖ ͡°)
I mówiąc powiatowe mieściny