Aktywne Wpisy

BELM0ND0 +348
Polska szkoła marketingu xD Chłop z zasięgami nagrał film, że chujnia w hotelu, obejrzało to 3 miliony osób. I zamiast wydać jakieś eleganckie oświadczenie to mu bana w-----i xD i nie przewidzieli tego, że chłop z zasięgami nagra o tym kolejny film xD nie no, brawo Gołębiewski xD Klasa xD
#polskiyoutube #ksiazulo #marketing #golebiewski
#polskiyoutube #ksiazulo #marketing #golebiewski
źródło: temp_file2461186751308353132
Pobierz
Lardor +26
Rozładowany elektryk zablokował wyjazd z patolgicznej bonarki, najlepsze, że jak jechałem na KKN Opolską Trabantem to tam na bus pasie i w połowie na trawie też stał rozkraczony elektryk #krakow #motoryzacja #samochody
źródło: 1000006434
Pobierz

notabene powiat Kętrzyński( ͡° ͜ʖ ͡°)
z pamięci piszę, nie mam jak teraz na szybko porównać na guglach, ale na bank są co najmniej bardzo podobne, ot ciekawostka.
Kurde faja, no podobny xDD I w sumie Korsze też bardzo nietypowe jak Sędziszów, było takich na poziomie Dryblasa pod względem odklejenia i to....niemało( ͡° ͜ʖ ͡°) inb4 nie, nie ja xD
I Korsze ma klątwe warmiańską, jest mieściną na mazurach w powiecie Kętrzyńskim, ale wg Krzycha to warmia i był tu "pierwszy przystanek" w jego kampanii wyborczej, przyjechał do nas xD
Słyszałem info od znajomych, że Krzychu
źródło: 1000016727
Pobierzwięc czy to Kętrzyn czy mieściny w jego powiecie jak Korsze, czy powiatowe Braniewo, Bartoszyce, dziury typu Orneta, Pieniężno. Wszędzie patola, czy to wieś, gmina, miasto powiatowe czy co. 3/4 rejonu to ostra Polska C i survival mode( ͡° ͜ʖ ͡°)
I mówiąc powiatowe mieściny