Wpis z mikrobloga

@knurknurewiczpierwszy: @ShellshockNam92 Ten pociąg wygląda jak ten w mojej rodzinnej mieścinie, dokładnie w Korszach xD
notabene powiat Kętrzyński( ͡° ͜ʖ ͡°)

z pamięci piszę, nie mam jak teraz na szybko porównać na guglach, ale na bank są co najmniej bardzo podobne, ot ciekawostka.
  • Odpowiedz
@ShellshockNam92: @knurknurewiczpierwszy
Kurde faja, no podobny xDD I w sumie Korsze też bardzo nietypowe jak Sędziszów, było takich na poziomie Dryblasa pod względem odklejenia i to....niemało( ͡° ͜ʖ ͡°) inb4 nie, nie ja xD

I Korsze ma klątwe warmiańską, jest mieściną na mazurach w powiecie Kętrzyńskim, ale wg Krzycha to warmia i był tu "pierwszy przystanek" w jego kampanii wyborczej, przyjechał do nas xD

Słyszałem info od znajomych, że Krzychu
ThiZ - @ShellshockNam92: @knurknurewiczpierwszy 
Kurde faja, no podobny xDD I w sumie...

źródło: 1000016727

Pobierz
  • Odpowiedz
@antypatologia: No ogólnie cały rejon patologiczny, jak większość powiatowych terenów w tym województwie, bo wszędzie nie ma pracy i perspektyw xD

więc czy to Kętrzyn czy mieściny w jego powiecie jak Korsze, czy powiatowe Braniewo, Bartoszyce, dziury typu Orneta, Pieniężno. Wszędzie patola, czy to wieś, gmina, miasto powiatowe czy co. 3/4 rejonu to ostra Polska C i survival mode( ͡° ͜ʖ ͡°)

I mówiąc powiatowe mieściny
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Gdzieś mi się obiło o uszy, że się przeprowadzili, ale nie wiem, czy to prawda. Faktem jest, że nie widziałem nikogo od miesięcy na tej posesji, jak i zapalonych świateł w oknach wieczorami. Miał mieć koncert z okazji dnia dziecka, wtedy jak się rozkręcił z upadlaniem pacynki, ale chyba dotarło to do włodarzy i się nie odbył. Jeżeli się faktycznie wyprowadził, to jedna pożyteczna rzecz z całej tej sytuacji,
  • Odpowiedz