Wpis z mikrobloga

Konfederaci, gaśniczaki, pożyteczni idiocie ja mam do was pytanie, takie normalne i troszkę potrzebuje żebyście mi to wyjaśnili. Bo jak to jest z tymi Ukraińcami, że zarazem zabierają pracę i kradną social? To jak to jest to Ukrainiec schrodingera? I co trzeba mieć w baniaku żeby posiadać umiejętność mówienia w języku ojczystym nie móc znaleźć pracy i zrzucać to na Ukraińców?

#wojna #konfederacja #pytanie #polityka #polskieonuce #bekazprawakow #ukraina #rosja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JemKredki1983: ta sama logika co u tych, co straszą Rosją atakującą Polskę/NATO, ale są przeciw pomaganiu Ukrainie w odpieraniu agresora i nie kibicują w trzymaniu rusków z dala. No nie klei się, ciekawe dlaczego.
  • Odpowiedz
  • 0
@JemKredki1983: nie rozumiesz, ludzie z Ukry z całym szacunkiem bo niektórzy zap.lają naprawdę
ale to inny rynek niedostępny z rodakami

Ukraina dostaje ZA GODZINY rozumiesz co do zasady.. to taka umowa w dwie strony pracownik najety ale ile sie op.li jego
  • Odpowiedz
@zrzed: CO TAM JAKTAM? był mateuszek w nosek walony? smutno na zjezdzie troche co?? przytulilibyście sie do kogoś ale nie ma do kogo co :((( pamiętajcie zamknąć okna, żeby nie kusiło heheheheh
  • Odpowiedz
  • 0
@witkacyborewicz: co p.lisz xd to koniec PO pogódz się opie, koniec nie ma wszych z połowa nie przejdzie w wyborach.. Pinokio paradoksalnie bedzie najlepszym premierem lat 20/30te..

propagandy donkowej nikt nie kupuje
  • Odpowiedz
  • 0
@witkacyborewicz: ps popatrz sobie na tvp info ps z krakowa jak pradziwa oligarchia rządzi kościelna od wieków, a nie tam taka donkowa :-( zobacz na bogato biedaku
  • Odpowiedz