Aktywne Wpisy

goferek +321
Jak zjesz mięso w piątek, to spłoniesz w piekle. Chyba, że pojedziesz do województwa obok, wtedy już nie.
#bekazkatoli #heheszki #patologiazewsi
#bekazkatoli #heheszki #patologiazewsi
źródło: 603071896_1304087495090798_3622571235041327090_n
Pobierz
MagicznyMariusz +34
źródło: 1000007068
Pobierz

Fajnie się jeździ po torach F1, znanych z TV, można się wczuwać :D
W jednej sesji uciekałem przez Subaru Imprezą GT której kierownik był szybszy ale było dużo "maruderów" do wyprzedzania a ciężko tam wyprzedzać i co kółko z 4 czy 5 udawało mi się przed wyjściem na prostą mieć na tyle dystans tak, ze nie był on mnie w stanie wyprzedzić, mimo tego, że był sporo szybszy. Taka trochę analogia do DRS :D Mieć ten odpowiedni dystans i była pewność, że nie doścignie mimo zbliżania się w lusterku. Jak już w końcu między nami nie było żadnego auta co by go przyhamowywało no to hop-siup mnie wyprzedził, bez szans.
#f1 #motoryzacja
choć zapewne nieświadomie bo też wyprzedzany był z dwóch stron a ludzie zwykle tylko jedno lusterko ogarniają więc tamtemu z lewej ustąpił a mnie zepchnął ¯\(ツ)/¯
źródło: Screenshot_1
Pobierztak paczając po innych to Mustangami trzeba sporo wyjeżdżenia i trzymania koni i fantazji na wodzy ;)
@SpalaczBenzyny: a no właśnie. Póki co koniem próbuje ganiać po tych samych serpentynach w okolicy co Nissanem i jeszcze zdecydowanie zbyt często to jest walka o życie - na Zaandvoort czy Nürburgring jeszcze za wcześnie xD
to taki track day, free driving, itd.. na torze, gdzie można wjechać własnym, też zupełnie zwykłym samochodem,
w zasadzie każdy tor organizuje takie imprezy, jedne tory często, inne rzadko,
np. w tym roku to jakiś mu dużo tej jazdy wyszło bo byłem tutaj na Zadnvoort,