Wpis z mikrobloga

#gielda

Gielda tylko dla cierpliwych. Orlen i kghm dały zarobić. Może za szybko wyszedłem ale i tak duży plus.

#oracle rączki wam pourywa ...

Pakowanie się w takie śmieci... to jak #unh tylko tam sytuacja jest o niebo lepsze.

A wystarczyło kupić orlen i potem kghm i w jeden rok byłbyś 120% do 150% do przodu jak wytrzymałeś...

Ale jak widać nawet sam bill giets z Microsoft grał na spadki na #tesla i popłynął lepiej niż nasze gwiazdy k i reszta. Ile w plecy? 10 mld dolarów? Proszę niech ktoś mnie poprawi ... niewyobrażalne ile mógłby pomoc w Afryce z tą kasa...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MamByleJakiNick: może poczytaj moje wpisy, ja siedzę 5 lat na giełdzie, dużo widziałem, ja w orlen pakowałem się ponad 4 razy bo nie byłem pewien do ilu dojedziemy, sądziłem że dojedziemy do 120 zł, wyskoczyłem właśnie w okolicach 95 zł jak dobrze pamiętam. Swoje zarobiłem. Wolę jeść małymi łyżeczkami i odejść od stołu na jakiś czas.
Dzisiaj mam takie przemyslenia że wig20 poleci na 3300 ale w formie choinki. Raz
  • Odpowiedz
@dobrodziejstwo_inwentarza: kolego użyj rozumu a nie wpisuj w gpt . Ja pisałem przez rok że kupowałem i sprzedawałem orlen a potem przeskoczyłem na kghm.

Jak nie wierzysz trudno twój problem

Jak widzę ludzi którzy pchają swój czas energię kasę w jakieś wątpliwe spółki to wyłączam wykop. To nie ma
  • Odpowiedz