Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +35
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Gielda tylko dla cierpliwych. Orlen i kghm dały zarobić. Może za szybko wyszedłem ale i tak duży plus.
#oracle rączki wam pourywa ...
Pakowanie się w takie śmieci... to jak #unh tylko tam sytuacja jest o niebo lepsze.
A wystarczyło kupić orlen i potem kghm i w jeden rok byłbyś 120% do 150% do przodu jak wytrzymałeś...
Ale jak widać nawet sam bill giets z Microsoft grał na spadki na #tesla i popłynął lepiej niż nasze gwiazdy k i reszta. Ile w plecy? 10 mld dolarów? Proszę niech ktoś mnie poprawi ... niewyobrażalne ile mógłby pomoc w Afryce z tą kasa...
@makler___gieldowy: a ile mógłby pomóc w Polsce
To nie jest gra o sumie zerowej, te pieniądze nie przepadły, ale zmieniły właściciela
źródło: temp_file2363159895013551350
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Dzisiaj mam takie przemyslenia że wig20 poleci na 3300 ale w formie choinki. Raz
Masz: https://chatgpt.com/share/694416b8-58cc-800f-abd6-d41d3c639b26
Jak nie wierzysz trudno twój problem
Jak widzę ludzi którzy pchają swój czas energię kasę w jakieś wątpliwe spółki to wyłączam wykop. To nie ma