Wpis z mikrobloga

✨️ Najlepszy czas na poznanie partnera: szkoła i studia
Prawdą jest że na wszystko jest odpowiednie miejsce i czas. Zarówno dla kobiet i mężczyzn najlepszy moment za poznanie partnera życiowego to okres szkoły i studiów. Nie ma co ukrywać że z 3/4 jak nie więcej par poznaje się w ten sposób. Dlatego trochę nie rozumiem narzekania #przegryw że są sami, nikt nie chce czy nie zostało nic na rynku. To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas? Bo można ten okres przebimbać a można tak jak większość jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli. Jak ktoś nie ogarnął sobie za wczasu partnerki no to co dziwnego że nagle w wieku 30 lat nie ma gdzie szukać. No oczywiście że nie ma bo każdy sobie co lepszą zaklepał w okresie gdy na to jest najlepszy czas.

#tinder #badoo #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlatego trochę nie rozumiem narzekania #przegryw że są sami, nikt nie chce czy nie zostało nic na rynku. To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas?

@mirko_anonim: Tak się może wydawać. Tylko to wg mnie nie jest prawda, że chłopaki z tego tagu są sami sobie winni. Ja nigdy nie miałem takich problemów mimo, iż nie byłem super dynamiczny ale miałem kolegów, którzy spokojnie mogliby zasilić
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czy to jest jakis bait czy pisze to po prostu kobieta ktora nie rozumie w ogole problemow przecietnych chuopow?

Co to znaczy przebimbac? Sluchaj juleczko ty sobie zyjesz, stoisz czy tam siedzisz i non stop ktos probuje do Ciebie zagadywac na zywo w pracy/ulicy czy instagramie a i tak 99% spuscisz w kiblu ew zagadasz sama ale tylko do chada.

Mezczyzna z godnoscia nie bedzie biegal za kobieta i
  • Odpowiedz
@KieszonkowyChad92: Mężczyzna z godnością i klasą wie jak zainteresować sobą kobietę. Przyznaj, że nie masz nawet odwagi kogoś poznać, więc sobie tłumaczysz, że nie będziesz biegał. Ależ mnie bawi ten tag okrutnie :) Placki tylko leżą i w kółko płaczą, hahah.
  • Odpowiedz
jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli

@mirko_anonim: just nie bądź brzydki, incelu. Just nie bądź niski, incelu. Uderz pienściom w stuł i jak renkom odjoł.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Powtarzacie bez końca te nudne frazesy: pasek, natura, czad i uj wie co jeszcze. Niemal każdy jest w stanie znaleźć sobie partnerkę. Później jest trudniej, ale nie jest to niemożliwe. Ale jak się tylko w kółko biadoli no to wiadomo, że finał może być tylko żaden. Tinder to tylko wycinek społeczeństwa.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
czysty-kartograf-10: jakbyś jako nastolatek był wyśmiewany, olewany przez rówieśników i ominęło Cię życie społeczne i rozwijanie umiejętności takich, to potem jako dorosły nie potrafisz nowych znajomości zawierać, tym bardziej tworzyc zwiazkow lub baardzo długo schodzi z tym,by się pozbyć tego

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas? Bo można ten okres przebimbać a można tak jak większość jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli.

@mirko_anonim: Wiem, że odpisuję na baita, ale co mi tam.

Przede wszystkim to mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że nie każdy ma normalną rodzinę i ktoś (jak ja) może być w sytuacji, że w domu ma jedynie kłótnie a i
  • Odpowiedz