✨️ Najlepszy czas na poznanie partnera: szkoła i studiaⒾ Prawdą jest że na wszystko jest odpowiednie miejsce i czas. Zarówno dla kobiet i mężczyzn najlepszy moment za poznanie partnera życiowego to okres szkoły i studiów. Nie ma co ukrywać że z 3/4 jak nie więcej par poznaje się w ten sposób. Dlatego trochę nie rozumiem narzekania #przegryw że są sami, nikt nie chce czy nie zostało nic na rynku. To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas? Bo można ten okres przebimbać a można tak jak większość jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli. Jak ktoś nie ogarnął sobie za wczasu partnerki no to co dziwnego że nagle w wieku 30 lat nie ma gdzie szukać. No oczywiście że nie ma bo każdy sobie co lepszą zaklepał w okresie gdy na to jest najlepszy czas.
Dlatego trochę nie rozumiem narzekania #przegryw że są sami, nikt nie chce czy nie zostało nic na rynku. To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas?
@mirko_anonim: Tak się może wydawać. Tylko to wg mnie nie jest prawda, że chłopaki z tego tagu są sami sobie winni. Ja nigdy nie miałem takich problemów mimo, iż nie byłem super dynamiczny ale miałem kolegów, którzy spokojnie mogliby zasilić
@mirko_anonim: czy to jest jakis bait czy pisze to po prostu kobieta ktora nie rozumie w ogole problemow przecietnych chuopow?
Co to znaczy przebimbac? Sluchaj juleczko ty sobie zyjesz, stoisz czy tam siedzisz i non stop ktos probuje do Ciebie zagadywac na zywo w pracy/ulicy czy instagramie a i tak 99% spuscisz w kiblu ew zagadasz sama ale tylko do chada.
Mezczyzna z godnoscia nie bedzie biegal za kobieta i
@KieszonkowyChad92: Mężczyzna z godnością i klasą wie jak zainteresować sobą kobietę. Przyznaj, że nie masz nawet odwagi kogoś poznać, więc sobie tłumaczysz, że nie będziesz biegał. Ależ mnie bawi ten tag okrutnie :) Placki tylko leżą i w kółko płaczą, hahah.
@czescmampytanie: Powtarzacie bez końca te nudne frazesy: pasek, natura, czad i uj wie co jeszcze. Niemal każdy jest w stanie znaleźć sobie partnerkę. Później jest trudniej, ale nie jest to niemożliwe. Ale jak się tylko w kółko biadoli no to wiadomo, że finał może być tylko żaden. Tinder to tylko wycinek społeczeństwa.
czysty-kartograf-10: jakbyś jako nastolatek był wyśmiewany, olewany przez rówieśników i ominęło Cię życie społeczne i rozwijanie umiejętności takich, to potem jako dorosły nie potrafisz nowych znajomości zawierać, tym bardziej tworzyc zwiazkow lub baardzo długo schodzi z tym,by się pozbyć tego
To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas? Bo można ten okres przebimbać a można tak jak większość jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli.
@mirko_anonim: Wiem, że odpisuję na baita, ale co mi tam.
Przede wszystkim to mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że nie każdy ma normalną rodzinę i ktoś (jak ja) może być w sytuacji, że w domu ma jedynie kłótnie a i
Prawdą jest że na wszystko jest odpowiednie miejsce i czas. Zarówno dla kobiet i mężczyzn najlepszy moment za poznanie partnera życiowego to okres szkoły i studiów. Nie ma co ukrywać że z 3/4 jak nie więcej par poznaje się w ten sposób. Dlatego trochę nie rozumiem narzekania #przegryw że są sami, nikt nie chce czy nie zostało nic na rynku. To pytanie co wy do cholery robiliście przez ten czas? Bo można ten okres przebimbać a można tak jak większość jednak już zacząć się rozglądać za kimś i coś budować powoli. Jak ktoś nie ogarnął sobie za wczasu partnerki no to co dziwnego że nagle w wieku 30 lat nie ma gdzie szukać. No oczywiście że nie ma bo każdy sobie co lepszą zaklepał w okresie gdy na to jest najlepszy czas.
#tinder #badoo #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: images
Pobierz@mirko_anonim: Tak się może wydawać. Tylko to wg mnie nie jest prawda, że chłopaki z tego tagu są sami sobie winni. Ja nigdy nie miałem takich problemów mimo, iż nie byłem super dynamiczny ale miałem kolegów, którzy spokojnie mogliby zasilić
Komentarz usunięty przez moderatora
Co to znaczy przebimbac? Sluchaj juleczko ty sobie zyjesz, stoisz czy tam siedzisz i non stop ktos probuje do Ciebie zagadywac na zywo w pracy/ulicy czy instagramie a i tak 99% spuscisz w kiblu ew zagadasz sama ale tylko do chada.
Mezczyzna z godnoscia nie bedzie biegal za kobieta i
@Black_Rabbit_of_Inle: Całe szczęście, że takie bałwany są same. Pomógł bym ci, ale jeszcze nawet nie zaczęto pracować nad takim lekiem.
@mirko_anonim: just nie bądź brzydki, incelu. Just nie bądź niski, incelu. Uderz pienściom w stuł i jak renkom odjoł.
@Sztetke77: i z dobrze dobranym paskiem, zapomniałeś o dobrze dobranym pasku
@Sztetke77: source: trust me bro
@Sztetke77: niemal każdy, no chyba że oprócz tych którzy nie są w stanie xD powiedział normik co wiedział.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Wiem, że odpisuję na baita, ale co mi tam.
Przede wszystkim to mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że nie każdy ma normalną rodzinę i ktoś (jak ja) może być w sytuacji, że w domu ma jedynie kłótnie a i