@pysznewpierdalator: to i tak mnie fascynuje źródło determinacji do napisania tego dzieła literackiego. Mi by się nie chciało tak o nikim. Anyway to też jakiś skill
Nigdy w życiu nie widziałem i nie jestem w stanie sobie wyobrazić młodej i atrakcyjnej kobiety perfekcjonistki zawsze z idealnymi kudlami paznokciami wyperfumowana i że starannie dobraną kreacją w towarzystwie małpy
@pysznewpierdalator Zdradzę ci tajemnicę… ta małpa ma w sobie dużo miłości i jest biegła w sztuce „kochania” to dlatego.
Panie Intruder nie żeby tego, ale niech Pan się zastanowi czy aby napewno wszystko jest tak jak ma być i czy
@pysznewpierdalator: nie chce mi się odnosić do każdego z punktów szczegółowo z osobna, ale ogólnie można zauważyć, że zastosowałeś błędne, niekoniecznie zgodnie z prawdą założenia i po prostu z nimi polemizujesz. W ten sposób na pewno nie poznasz prawdy ( ͡°͜ʖ͡°)
@pysznewpierdalator: Jaka frustracja, jaki wgl wyrzut do typa z internetu, który żyje jak chce i robi co chce xD .. jedyne co mu można wyrzucić to, że zmarnował talent do trójboju, nic więcej.
@pysznewpierdalator: singiel ma całą dobę dla siebie, pracuje, je śpi i trenuje, nie ma kobiety i dzieci którymi musi się zająć. Ludzie dzisiaj robią pieniądze z bardzo niespodziewanych rzeczy, może stworzył jakiś dropshippingowy pośrednikowy wehikuł i mu teraz samo spływa, niekoniecznie jest kierownikiem budowy xDD
Wiadomo że prawdopodobnie nie rucha wysokiej jakości kobiet, tylko szoniki którym stawia drogą kolację, sam jest dobrze ubrany i trafia po prostu w określony typ
Jestem wręcz zafascynowany ile trzeba mieć w sobie jadu, aby wyprodukować 2 strony A4 na temat jakiegoś pół-randoma z wykopu, aby stworzyć takie lore.
źródło: Im-Not-Even-Mad-Meme-1
Pobierz@pysznewpierdalator Zdradzę ci tajemnicę… ta małpa ma w sobie dużo miłości i jest biegła w sztuce „kochania” to dlatego.
Wiadomo że prawdopodobnie nie rucha wysokiej jakości kobiet, tylko szoniki którym stawia drogą kolację, sam jest dobrze ubrany i trafia po prostu w określony typ