Wpis z mikrobloga

#kiszak Przeklikając wczorajszego voda zobaczyłem że kiszak zareagował na film Michała Pisarskiego o tym jak odzyskać radość z gier wideo, prosze o to film który jest na niepublicznym. I który raczej nie zostanie wrzucony na kanał kiszaka. Zostawiam go do oceny wam, żebyście zobaczyli że nawet ktoś taki jak kiszak nie jest wcale uprzedzony do ludzi którzy wbijają w niego szpilki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://youtu.be/40y9br0BsJE
MagicznyKarp - #kiszak Przeklikając wczorajszego voda zobaczyłem że  kiszak zareagowa...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@MagicznyKarp: przysiegam jak nikt mi nie przeszkadza to kiszaka nienawidze XDDD samo to jak on wypowiada sie o wszystkim, wysmiewa, ze ktos moze miec inne zdanie niz on i jeszcze te miniony na czacie
  • Odpowiedz
  • 0
@tomeg123:

przysiegam jak nikt mi nie przeszkadza to kiszaka nienawidze XDDD samo to jak on wypowiada sie o wszystkim, wysmiewa, ze ktos moze miec inne zdanie niz on i jeszcze te miniony na czacie

Brzmi jak posiadanie własnego rozumu i rozsądku czyli rzeczy zabronionych u kiszaka na czacie
  • Odpowiedz
  • 1
@MagicznyKarp: Rady Pisarskiego co robić jak jesteś wypalony i gry nie sprawiają Ci przyjemnośći
Rada - przestań czytać o grach,nie czytaj nowinek,historii gamedevu żeby nie zaśmiecać głowy tym co Cię wypala i pozwolić organizmowy na psychiczną regenerację
Kiszak - No tak bo jak cię coś interesuje to się tym nie interesuj XD
  • Odpowiedz