Aktywne Wpisy

stndix +639
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +30
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

źródło: obraz
PobierzBraun ma większe szanse od Mentzena, bo można go lubić albo uważać za oszołoma, ale tak jak Korwin wciąż ma te same poglądy.
nie ważne jakie ma poglądy
ważne że pasują tu i teraz jak spoina do spawania
Plus prezydent jego.. koniec III RP
koniec kariery Donka oficjalny
Wystarczy dobrze słuchać i wszystko wychodzi, nawet jak tego nie mówią wprost.
manewr Donka jakies parę tyg przed wyborami 2023 polegał na wyjątkowo cynicznej grze z ryzyku ale ograniczonym dla samego PO (bo mieli samorządy i tak) dosłownie w stylu Cyrankiewicza, mistrza przetrwania
Kapnął sie że jest jakies potencjalnie z 10 procent w dużych miastach osób które wiedziały że Serduszka to dno, żadnego cpk i atomu nie bedzie, nie są głupi (wbrew temu
przejmuje całe grupy np rolnicy itd
Komentarz usunięty przez autora
Zastanawiam się jak trzeba przegrać w życie aby mieć takich znajomych.
i część
moze Jarek z pis się utrzyma po podobny elektorat
to ile zostaje