Wpis z mikrobloga

Cześć. Są dwa laptopy Dell Alienware Aurora 16 w identycznej specyfikacji, tylko jeden ma dołożone 32gb ramu przez X-kom. Dziwna sprawa, że wersja z większą ilością ramu jest 600zl tańsza. Rozmawiałem z konsultantem w sklepie i wciskał mi, że to wynika z tego, że ten dołożony ram był kupiony jak były niższe ceny ramu czy coś takiego. Natomiast na czacie xkomu dowiedziałem się że jedyną różnica w tych lapakch poza ramem to gwarancja door to door/standardowa gwarancja X-kom. Poza tym ceny mogą się różnić z wielu powodów xd.

#komputery #zakupy #laptopy #xkom #sklepyinternetowe
m4rin3spl - Cześć. Są dwa laptopy Dell Alienware Aurora 16 w identycznej specyfikacji...

źródło: scaled_1000024665

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@laptopdealseu: oczywiście już pomijam fakt, że w tym lapku GPU ma ograniczone TGP i ekran ma spore opóźnienia. Zaletą jest bateria, bardzo dobra bateria, nawet świetna bateria, jedna z lepszych w laptopach z GPU i to główna zaleta tego modelu. Dell ma dwa rodzaje Aurory - > Aurora 16 i Aurora 16X. Nietrudno się domyślić, że model z X jest sporo lepszy pod każdym względem. Podobnie robią inni producenci: Nitro
  • Odpowiedz