@JankoBzykant89 antonia yhm bym tam słoik włożył czemu taka duża masz ? Dużo bo święta ? To legro . #antoniarobot #antonia zrywam z tobą umawiam się z wiktorem na witaminki. Żeby mieć dużoenergi. #antoniarobot Kto od ciebie kupuję. #antoniarobot ZNISZCZYŁA MI LAPOPA dawaj #amponiarobot oddychać upiec babeczkę .śpiewamy szlug do piwa pet do buta pale zawsze jak połknę opcinaczkę do paznokcji
@JankoBzykant89 @BiednyZaToGlupi nie ma to ja po spożyciu malej małpy chcesz pomóc a tu kokos bum na gloge w stanie gorączkował 2 kolo wypadły jak jechał i malował paski a teraz zębami o asfalt 17.11 halo #caritas #metoda na wnuczka
Poz @BiednyZaToGlupi po pijanemu wysłałem 2 kola do rodziny. I teraz ten producent w tym filmie wysyła mi około 150 ziko i chyba zaprasza mnie do uszka 19 lat spłacanie męka dzieciak zbiórka pieniedzy nowya klientka dni przyjaciele brakło gps i video kam na koniec telefon pierdo---- sie glos wyjątkowej kobiety . I blok. Nie wiem co myśleć kosmiczna kwota warta tego spędzenia z gimbalem trochę czasu
źródło: 716757slDmL
Pobierzźródło: temp_file2485558374314908688
Pobierz