Aktywne Wpisy

rales +294
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

sosiwoczostkowe +11

Jak tak to wiesz jak tam wygląda kwestia podwyżek?
Jak mają nakaz od góry, że podwyżek nie ma, to ci będą gadać ockolwiek dlaczego nie mogą dać ci podwyżki.
Jak sytuacja rynkowa się zmieni to manager dostanie od HR info, dajemy podwyżki, żeby pracownicy nie uciekali to dostaniesz podwyżkę, a manager może nawet nie wiedzieć dla jakiego proju
@Dominias: niby jak mieliby to zobaczyć?
Nie ma czegoś takiego jak szukanie pracy głośno albo po cichu. Po prostu szukasz pracy i tyle, a po co miałbyś o tym mówić współpracownikom?
źródło: image
Pobierz