Aktywne Wpisy

Metodzik +754
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

iquiet +12
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz

Co roku chce wziąć udział, ale zawsze mi cos wypada i sie nie zapisuje. A kiedy mam mozliwosc wzięcia udziału to z reguły rezygnuje, bo współczuję temu co by mnie wylosował.
Zazwyczaj przed okresem świątecznym mocno odpala mi sie trollowanie na wykopie i chamsko ordynarny styl pisania jak i narzekania na ludzi. A produkuje tego syfu strasznie dużo xD
Taki Mirek czy mirabelka to chhba 1 co by zrobił o zmianę na osoby xD zwłaszcza mirabelka, bo często jadę po kobietach.
A dodatkowo [ tak mi sie wydaje] mało pisze o tym co chciałbym czy co lubię, co nie znaczy ze nie da sie tego wyciągnąć z postów, bo udzielam się na kilku tagach, ale nadal uważam ze byłoby to Karkolomne zadanie. XD
Miał ktos turaj taki przypadek? Jak podchodziliscie do prezentu w takim wypadku? Ewentualnie jak ktos nie chce sie dzielić publicznie to przeczytam na privie.
@Rudz1elec: To jest tylko miły dodatek. Jeśli ktoś shitpostuje i w profilu nie ma za bardzo punktów zaczepienia, to bazujemy na samym opisie ¯\(ツ)/¯
Moi dotychczasowi mikołajowie nie narzekali xD
@Rudz1elec:
Nie kojarzę Cię, więc nie wiem do jakiego stopnia to jest chamstwo i trollowanie, ale sam też mega dużo trolluje, podpuszczam i robię sobie jaja, poważnych wypowiedzi i wpisów na moim profilu jak na lekarstwo, a mimo to paczki
@cytmirka: podpisuję się pod tym.
@Rudz1elec po co udajesz chama w necie, skoro z tego
Albo tutaj juz puszczam wszelkie hamulce jakie mam, sam juz nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Celowe (!) sprawianie ludziom przykrości to jest to, czego nigdy nie zrozumiem.
Odpowiadając na Twoje pytanie z postu: jakbyś się czuł w odwrotnej sytuacji?
Wyobraź sobie, że na ogół jesteś miły, uczynny, sympatyczny (oczywiście w granicach rozsądku xD bo przesadzanie w drugą stronę też jest szkodliwe), no i trafiasz na osobę, która dotkliwie obraża Ciebie
Albo założyć nowe konto gdzie bede miły a tutaj bede dalej wkurzać ludzi etatowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@faramka o ile bede mial możliwość :)