Wpis z mikrobloga

#wykopaka
Co roku chce wziąć udział, ale zawsze mi cos wypada i sie nie zapisuje. A kiedy mam mozliwosc wzięcia udziału to z reguły rezygnuje, bo współczuję temu co by mnie wylosował.
Zazwyczaj przed okresem świątecznym mocno odpala mi sie trollowanie na wykopie i chamsko ordynarny styl pisania jak i narzekania na ludzi. A produkuje tego syfu strasznie dużo xD

Taki Mirek czy mirabelka to chhba 1 co by zrobił o zmianę na osoby xD zwłaszcza mirabelka, bo często jadę po kobietach.

A dodatkowo [ tak mi sie wydaje] mało pisze o tym co chciałbym czy co lubię, co nie znaczy ze nie da sie tego wyciągnąć z postów, bo udzielam się na kilku tagach, ale nadal uważam ze byłoby to Karkolomne zadanie. XD

Miał ktos turaj taki przypadek? Jak podchodziliscie do prezentu w takim wypadku? Ewentualnie jak ktos nie chce sie dzielić publicznie to przeczytam na privie.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a czy cała zabawa nie polega na tym, aby smaczki wyciągnąć z tego co ktos pisze na mirko i wyłapać niuanse?

@Rudz1elec: To jest tylko miły dodatek. Jeśli ktoś shitpostuje i w profilu nie ma za bardzo punktów zaczepienia, to bazujemy na samym opisie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: Na tym polega cała Wykopaka - dodajesz opis, który ma kilka punktów zaczepienia. Na jego podstawie robisz paczkę, a wystalkowane smaczki to jedynie dodatek. Niektóre konta z Wykopaki to śmietniki, a nie źródło wiedzy o tym konkretnym człowieku, więc nie. Robienie paczki na podstawie opisu to nie jest cheat mode ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cytmirka:

Ciężko się robi prezent dla kogoś kto jest opryskliwy i niemiły, a przynajmniej sprawia takie wrażenie (,)

Moi dotychczasowi mikołajowie nie narzekali xD

@Rudz1elec:
Nie kojarzę Cię, więc nie wiem do jakiego stopnia to jest chamstwo i trollowanie, ale sam też mega dużo trolluje, podpuszczam i robię sobie jaja, poważnych wypowiedzi i wpisów na moim profilu jak na lekarstwo, a mimo to paczki
  • Odpowiedz
Ciężko się robi prezent dla kogoś kto jest opryskliwy i niemiły, a przynajmniej sprawia takie wrażenie (,)

@cytmirka: podpisuję się pod tym.

@Rudz1elec po co udajesz chama w necie, skoro z tego
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: nie będę wchodzić w Twój profil i czytać, co tam wypisujesz, bo nie chcę się złościć ;)
Celowe (!) sprawianie ludziom przykrości to jest to, czego nigdy nie zrozumiem.

Odpowiadając na Twoje pytanie z postu: jakbyś się czuł w odwrotnej sytuacji?
Wyobraź sobie, że na ogół jesteś miły, uczynny, sympatyczny (oczywiście w granicach rozsądku xD bo przesadzanie w drugą stronę też jest szkodliwe), no i trafiasz na osobę, która dotkliwie obraża Ciebie
  • Odpowiedz
  • 0
@faramka: mnie tutaj tez wiele razy wyzywali itd. Nie biorę tego do siebie w zadne sposób. I tak jak rozumiem Twoja argumentację, to akurat w moim przypadku to nie działa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Albo założyć nowe konto gdzie bede miły a tutaj bede dalej wkurzać ludzi etatowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: szczerze mówiąc widziałem znacznie bardziej rakowe profile na tym portalu ( ͡° ͜ʖ ͡°) trollujesz, ale w innych miejscach odpowiadasz normalnie, jakby ktoś poszperał to sporo wyciągnie - bardziej sobie odpowiedz na pytanie czy sam lubisz robić prezenty
  • Odpowiedz