Aktywne Wpisy

Patrycja89 +88
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

STM32_bujneo +195
Chłop wyniósł śmieci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Piesi z okolicy w końcu odetchną z ulgą.
#patologiazewsi #motoryzacja #patologiadrogowa #polskiedrogi
#patologiazewsi #motoryzacja #patologiadrogowa #polskiedrogi
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file4382029823550456842
PobierzA tajemniczy to są ci którzy mają wygląda oskarka a są introwertykami , wygląd upośledzony - creepy
@ChlopoRobotnik2137: No nie, wręcz przeciwnie. Ja aktywnie unikałem ludzi, ze względu na skrajny introwertyzm. Często słyszałem, że ze mną można o wszystkim pogadać, i że generalnie dobrze się ze mną przebywa, bo ja się nie przechwalam i nie udaję kogoś kim nie jestem etc. Po prostu na dłuższą metę zawsze przebywanie z ludźmi mnie męczyło, i starałem się dystansować.
Źle się tylko o mnie wypowiadali ludzie,
@deletenomads: u mnie prawie tak samo (fajnie się przebywa, skrajny introwertyzm) różni nas
? Ludzie kreują wizerunek introwertyków jako psycholów, niebezpiecznych dla społeczeństwa a to też człowiek, można pogadać tylko zamiast głośnej imprezy na 100 osób woli w domu posiedzieć, lub w mniejszym gronie.
źródło: introekstra
Pobierz@przegro_pisarz: odpowiedział Ci już na to @CzaryMarek
W pewnym momemncie około 17 roku życia albo wcześniej introwertyk odkrywa, że a-----l zmienia go w demona imprezy... Potem już samo leci.
Teraz nie jest w stanie wytrzymać towarzystwa na trzeźwo xD a pijaków na trzeźwo to w ogóle nie zdzierżę.