Wpis z mikrobloga

✨️ Czy czujesz wstyd przed grzebaniem w aucie?
#pytanie do osób wykonujących zawody umysłowe, z wykształceniem wyższym. Czy czulibyście opór, wstyd przed robieniem czegoś przy aucie na podwórku? Spuszczanie oleju, grzebanie w smarach itp.?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

Czy czulibyście wstyd?

• tak 10.1% (8)
  • nie 89.9% (71)

Oddanych głosów: 79

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to zależy. Niekoniecznie lubię jak sąsiedzi przechodzą i komentują. To dla mnie terapia a ludzie dorabiają sobie do tego historię. Średnio by mi się podobało regularnie grzebać gdzieś pod blokiem ale w prywatnym garażu czy na zasłoniętym podwórku jest ok.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zorganizowany-obserwator-69: Wstydzilbym się uważać za osobę z wyższym wykształceniem, intelektualistę i jednocześnie przejmować tym co pomyślą o mnie inni w tak zupełnie neutralnej sprawie

A grzebać mi się nie chce i nigdy nie chciało, bo mam lepsze rzeczy do roboty. Auto naprawia wykwalifikowany personel po szkoleniach równych ASO, a przede wszystkim odpowiada za to co zrobił

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dominujący-człowiek-61: Nie no to musi byc bait...
Jestem lekarzem, ale moim hobby jest restaurowanie starych polskich samochodów z czasów PRL, więc sąsiedzi często widzą mnie przy garażu grzebiacego przy fiacie 126 albo Polonezie i w ogole mi nie jest wstyd.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
A grzebać mi się nie chce i nigdy nie chciało, bo mam lepsze rzeczy do roboty. Auto naprawia wykwalifikowany personel po szkoleniach równych ASO, a przede wszystkim odpowiada za to co zrobił

@mirko_anonim: czy jak żarówka Ci padnie w lodówce, to też jej nie wymieniasz bo ci szkoda czasu i lepiej żeby zrobił to wykwalifikowany personel ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? Wymiana oleju to chwila roboty
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zorganizowany-obserwator-69:

ale tutaj nieźle odleciałeś ze skomplikowaniem, wykwalifikowaniem i oszczędzaniem czasu.

@TomSz: raczej ty się zesrales. Ja nigdzie nie pisałem o skomplikowaniu. Jestem
  • Odpowiedz
Wymiana oleju trwa przynajmniej pół godziny, abstrahując od tego że trzeba zamówić i odebrać filtry, a przede wszystkim zutylizować olej.

@mirko_anonim: czyli krócej niż jak ma tę konkretną czynność zrobić kto inny.

Pochwalisz się co z nim
  • Odpowiedz