@AgentGRU: no generalnie faceci tak mają, że się potrafią polubić niezależnie od wieku. U kobiet bardzo rzadko to widzę, bo jak jest jakaś 5 lat starsza to się zastanawiają o czym mają gadać z innym pokoleniem( ͡°͜ʖ͡°). Najlepiej się dogadywałem z rodziny z dziadkiem, a on był urodzony przed wojną (Iwś) w państwie, które dawno nie istnieje.
@AgentGRU: na wakacjach piłem, tańczyłem rozmawiałem z rodzinką, do tego stopnia, że osoby postronne (barman, obsługa)myślały, że to moi rodzice. Mieli ze sobą 4 lata młodsza odemnie nastolatkę xD. Miło wspominam tą znajomość. Dużo więcej rozmawiam z osobami w wieku moich rodziców i dziadków niż z osobami w moim wieku, w sumie smutne.
@AgentGRU: Pamietaj - szanuj Pawła swego w kołchozie bo mozesz miec gorszego :) a poza tym historia o biedronce i takim jednym Pawle nie wziela sie z przypadku ;)
@Kagernak To jest porąbane jak niekotrzy wyglądają. Już parę razy spotkałem się z tym ze ktos tam jest 15 lat starszy ode mnie, a potem się okazuje że 3 albo max 5 xD
Szare twarze, mega zmarszczki, podkrążone oczy itd. Taki typowy słowiański wygląd. Podejrzewam że slowianskie geny nie pomagają w dobrym starzeniu się.
źródło: 1000008987
PobierzMieli ze sobą 4 lata młodsza odemnie nastolatkę xD.
Miło wspominam tą znajomość.
Dużo więcej rozmawiam z osobami w wieku moich rodziców i dziadków niż z osobami w moim wieku, w sumie smutne.
Szare twarze, mega zmarszczki, podkrążone oczy itd. Taki typowy słowiański wygląd.
Podejrzewam że slowianskie geny nie pomagają w dobrym starzeniu się.