@mirko_anonim: Ale masz problemy typie XD Jak wiesz że laska jest zainteresowana to działaj bo będziesz później żałować, no chyba że nie jest zainteresowana nadal a Ty masz tylko omamy od nieruchania, to wtedy faktycznie lepiej olej ¯\(ツ)/¯
bardziej mi chodziło o stronę finansową (rachunki same się nie opłacą)
@gorobei: Oczywix, to jest główna motywacja, ale wtedy skakanie to zawsze ryzyko, nawet przy femo-sądach. Dlatego beciak, który się zgodzi na cuckold albo jednostronnie otwarty związek to dla femoida jak skarb. ¯\(ツ)/¯
dynamiczna-kartografka-45: miałam kiedyś podobną rozkminę. Podobał mi się pewien gość i dawałam się łapać na breadcrumbing. Wydawało mi się, że jest zainteresowany, ale w praktyce byłam jego opcją B. Jego kolega powiedział mi, że podoba mu się inna, więc zerwałam kontakt. Po jakimś czasie ten koleś odezwał się do mnie i zaprosił na randkę. Najwyraźniej z jego pierwszym wyborem mu nie wyszło. Odmówiłam, choć nie ukrywam, że zastanawiałam się, czy robię
Jak wiesz że laska jest zainteresowana to działaj bo będziesz później żałować, no chyba że nie jest zainteresowana nadal a Ty masz tylko omamy od nieruchania, to wtedy faktycznie lepiej olej ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: zielone światło na zostanie orbiterem.
Jeżeli baba cię chce, to wyjdzie z rodzinnej kolacji wigilijnej żeby się z tobą spotkać.
@gorobei: Klaudiusz, klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: już się wyskakała po k00tangach i teraz szuka beciaka? Czy po prostu sobie robisz nadzieję i interpretujesz sygnały pod to?
@Wutelgi: szuka beciaka żeby móc dalej skakać po k00tangach
źródło: the-perfect-pillow-for-my-cuck-chair-v0-tsfy8wj0ayge1
Pobierz@gorobei: Oczywix, to jest główna motywacja, ale wtedy skakanie to zawsze ryzyko, nawet przy femo-sądach. Dlatego beciak, który się zgodzi na cuckold albo jednostronnie otwarty związek to dla femoida jak skarb. ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Po jakimś czasie ten koleś odezwał się do mnie i zaprosił na randkę. Najwyraźniej z jego pierwszym wyborem mu nie wyszło. Odmówiłam, choć nie ukrywam, że zastanawiałam się, czy robię