Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +11
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

Jak wiesz że laska jest zainteresowana to działaj bo będziesz później żałować, no chyba że nie jest zainteresowana nadal a Ty masz tylko omamy od nieruchania, to wtedy faktycznie lepiej olej ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: zielone światło na zostanie orbiterem.
Jeżeli baba cię chce, to wyjdzie z rodzinnej kolacji wigilijnej żeby się z tobą spotkać.
@gorobei: Klaudiusz, klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: już się wyskakała po k00tangach i teraz szuka beciaka? Czy po prostu sobie robisz nadzieję i interpretujesz sygnały pod to?
@Wutelgi: szuka beciaka żeby móc dalej skakać po k00tangach
źródło: the-perfect-pillow-for-my-cuck-chair-v0-tsfy8wj0ayge1
Pobierz@gorobei: Oczywix, to jest główna motywacja, ale wtedy skakanie to zawsze ryzyko, nawet przy femo-sądach. Dlatego beciak, który się zgodzi na cuckold albo jednostronnie otwarty związek to dla femoida jak skarb. ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Po jakimś czasie ten koleś odezwał się do mnie i zaprosił na randkę. Najwyraźniej z jego pierwszym wyborem mu nie wyszło. Odmówiłam, choć nie ukrywam, że zastanawiałam się, czy robię