Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zawsze w takich wpisach podaję jeden - i tylko jeden, wystarczy - przykład:

Jeżeli baba cię chce, to wyjdzie z rodzinnej kolacji wigilijnej żeby się z tobą spotkać.
  • Odpowiedz
Jeżeli baba cię chce, to wyjdzie z rodzinnej kolacji wigilijnej żeby się z tobą spotkać.

@gorobei: Klaudiusz, klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dostaję od niej "zielone światło"

@mirko_anonim: już się wyskakała po k00tangach i teraz szuka beciaka? Czy po prostu sobie robisz nadzieję i interpretujesz sygnały pod to?
  • Odpowiedz
bardziej mi chodziło o stronę finansową (rachunki same się nie opłacą)

@gorobei: Oczywix, to jest główna motywacja, ale wtedy skakanie to zawsze ryzyko, nawet przy femo-sądach. Dlatego beciak, który się zgodzi na cuckold albo jednostronnie otwarty związek to dla femoida jak skarb. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
dynamiczna-kartografka-45: miałam kiedyś podobną rozkminę. Podobał mi się pewien gość i dawałam się łapać na breadcrumbing. Wydawało mi się, że jest zainteresowany, ale w praktyce byłam jego opcją B. Jego kolega powiedział mi, że podoba mu się inna, więc zerwałam kontakt.
Po jakimś czasie ten koleś odezwał się do mnie i zaprosił na randkę. Najwyraźniej z jego pierwszym wyborem mu nie wyszło. Odmówiłam, choć nie ukrywam, że zastanawiałam się, czy robię
  • Odpowiedz