Wpis z mikrobloga

✨️ Przeszczep włosów: Turcja czy Polska?
Gdzie lepiej jest zrobić przeszczep włosów: Turcja czy Polska? Widziałem kilka firm zajmujących się przeszczepami w Turcji ale śmierdzi mi to januszexami. Czy ktoś z was korzystał z takich firm i może się podzielić opiniami?

https://www.youtube.com/watch?v=tXFO2-tik04
https://www.youtube.com/watch?v=3sMLTMhOFiQ

Po tych materiałach trochę boję się zrobić przeszczep w Turcji, bo przecież nie ma się żadnej kontroli po zabiegu. Mam odłożone 25 tysięcy złotych na ten zabieg i w Polsce cenowo bym się też zmieścił. Mieszkam w Krakowie ale rozważyłbym wszystkie kliniki na terenie Polski.

#lysienie #przeszczepwlosow #wlosy #looksmaxing

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Przeszczep włosów: Turcja czy Polska? Ⓘ
Gdzie lepiej jest zrobić pr...

źródło: metoda_dhi_graf1-min

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: To zależy, jeśli masz małe zakola i celujesz do 1.5-2k graftow możesz robić w PL cenowo wyjdzie podobnie i masz opiekę pooperacyjna (I tak ta opieka jest ważna) ale o efekcie wow raczej zapomnij. Jeśli masz spore zakola lub chcesz efektu wow to raczej Turcja, wiekszosc topowych klinik robi to dobrze tylko musisz mieć na uwadze że jeśli po czasie zaczną się jakieś problemy z skóra głowy a nieraz
  • Odpowiedz
(I tak ta opieka jest ważna)

@KooStart: Co masz na myśli, że ta opieka jest ważna? Pytam, bo każdy mój znajomy robił w turcji, bez żadnej opieki - no chyba, ze wysyłanie zdjęc co miesiąc i mają efekty w--------e ktorych w zyciu nie widzialem w PL u lekarzy na stronkach xD
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: Chodzi o to, że jeśli pojawią się jakieś komplikacje np zapalenie skóry głowy, infekcje czy inne problemy musisz sobie radzić sam. Klinika na odległość, wysyłając zdjęcia, praktycznie nie pomoże. Oczywiście, u 7 na 10 osób rekonwalescencja przebiega gładko, ale warto pamiętać, że to wciąż operacja. Nawet w najlepszych klinikach coś może pójść nie tak, a organizm nie zawsze reaguje idealnie.

Jeśli jesteś ogarnięty i szukasz wsparcia w Polsce, też
  • Odpowiedz