Wpis z mikrobloga

Wiem, że niektórzy z tagu #przegryw mają problemy ze znalezieniem partnerki, więc stwierdziłam, że napiszę ten wpis, żeby pomóc tym osobom.

OCZYSZCZANIE JAJKIEM
1. Umyj ręce dokładnie i przygotuj spokojną przestrzeń. Możesz zapalić świecę lub kadzidło, aby wprowadzić ochronną aurę.
2. Weź głęboki oddech i skup się na swoim ciele. Powiedz w myślach lub na głos: „Oczyszczam swoją energię z wszystkiego, co mi nie służy”.
3. Weź surowe jajko w dłoń.
4. Delikatnie przesuwaj jajkiem po całym ciele, zaczynając od głowy i kończąc na stopach. Skupiaj się na miejscach, gdzie czujesz napięcie lub dyskomfort.
5. Możesz wykonywać ruchy okrężne lub wzdłuż ciała. Wyobrażaj sobie, że negatywna energia przepływa z ciebie do jajka.
6. Po przesunięciu jajka po ciele, rozbij je do szklanki z wodą lub na talerzyk.
7. Obserwuj białko i żółtko. Zwróć uwagę na bąbelki, nitki, plamki, pienienie się białka oraz kolor żółtka.
8. Odczytaj znaczenie znaków.
9. Po rytuale nie zostawiaj jajka w domu. Możesz je zakopać w ziemi, spalić w bezpieczny sposób lub wyrzucić do bieżącej wody, aby energia negatywna nie wróciła.
10. Weź kilka głębokich oddechów i poczuj swoje ciało oraz aurę po oczyszczeniu.
11. Powiedz w myślach lub na głos afirmację ochronną, np.: „Moja energia jest teraz czysta i chroniona, znajdę wymarzoną partnerkę”.
12. Możesz przepłukać ręce wodą, powtarzając w myślach: „Oczyszczam swoje dłonie, ciało i przestrzeń, chcę mieć partnerkę”.
13. Jeżeli czujesz, że nadal masz napięcie, rytuał można powtórzyć w kolejnych dniach. #samorozwoj #logikarozowychpaskow
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach