Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

A wy??
#wykopaka #pytanie
#edit - właśnie zauważyłem, że oznaczyłem same kobiety. A to po prostu najbardziej aktywni użytkownicy xD w tej zabawie wiekszość osob to kobiety???
Nie wiem czy jestem godna przyrównywania do wyjadaczy paczkowych jak @Wrrronika @kiwitime_ @matkawielebna @PachneImbirem @cytmirka (。◕‿‿◕。)
@godzina12_00: nie, niebieskie siedzą często cicho, a różowe paplają i się już morda cieszy i muszą się podzielić radością xD
Poza tym mam wrażenie, że w tym roku dosyć cicho jest na tagu (╯︵╰,)
@kiwitime_: To prawda. Wyjątkowo cicho (╥﹏╥)
@Tyrande Nie mianuj mnie żadnym wyjadaczem bo ja też 3 rok dopiero XD
Oprócz głośnych kobiet jest jeszcze ze 2-4 niebieskich co więcej się udzielali