Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1487
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +407
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

Kojarzycie postać Jedność z serialu Rick & Morty. Wiecie skąd się wzięła? Z książek Asimova, autor ten w bardzo podobny sposób opisuje Gaje która jest planetą na której wszystkie stworzenia są jednością i dodatkowo tak kierują wydarzeniami by rozrosnąć się na całą galaktykę.
Co ciekawe w internecie nigdzie nie natknąłem się na to porównanie ale przyznaję mogłem słabo szukać.
#fundacja #foundation #rickandmorty #rickimorty #s-f #sciencefiction
źródło: fxNEOtn
PobierzPrzypominam w kreskówce to również była młoda kobieta w której Rick się zakochał.
Przed screanem pada pytanie czy jest człowiekiem.
źródło: fxNj4qX
Pobierz