Wpis z mikrobloga

O co chodzi z tą nagłą fascynacją F1 wśród świnek? Swipuje sobie i tak z 1/3 ma w zainteresowaniach F1. Jakiś nowy trend na tiktoku czy o uj chodzi? W zeszłym sezonie to każda na rowerze jeździła, a teraz to xd

#tinder
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@stevenhunter: poziom wiedzy to mnie nie obchodzi, bo ja sam to wiem jedynie ze shumacher byl dobry, kubica sie rozbijal, a hamilton ruchal babe z pussycat dolls. Bardziej mnie ciekawi geneza tej fascynacji wrod lasek, bo jest to w opor randomowe.

Podejrzenia mam, ze jakis kierowca jest przystojny i popularny na insta/tiktoku, ale nie mam pojecia jak to sprawdzic xd
  • Odpowiedz
@SobanDELUX: Rzymianin dorzucił kasy w promowanie F1 i lokowanie produktu. Tak samo możesz spytać skąd laski oglądają patusów w #famemma czy jak jakiś #xayoo coś tam wyrabia. To są produkty korporacji i marketingu. Poza tym ładnie się wpasowuje w kulturę wymagań, jak nie masz szybkiej fury i chęci na wożenie jej kupra to nie jesteś facetem jak Verstappen. C--j, że to niebezpieczne, a codzienna jazda to
  • Odpowiedz
  • 2
Dobra już się dowiedziałem. Serial netflixa jest od którego się boom zaczął, a w tym sezonie jakieś lalusie właśnie są na topie, więc zagadka rozwiązana.
  • Odpowiedz
@SobanDELUX: Serial netflixa Drive to Survive rozpoczął modę na F1 + wielu kierowców to przystojniaki + pokazywanie bogatego życia + inne aspekty blichtru. Raczej w ich przypadku F1 to nie jest F1 tylko wystawne życie. High Life.

F1 interesuje się od lat 90 i nigdy nie wiedziałem tylu osób pchających się na afisz i lansujących na to. Większość to fejki.
  • Odpowiedz