Wpis z mikrobloga

• 305
@wshk:

NATO i upadlina mogą tylko wyć :)

Tymczasem Ukraina, która dzień w dzień niszczy strategiczną rosyjską infrastrukturę techniczną i ot tak atakuje sobie tankowce na morzach xD

Fanie jest być takim fanem kiblokradów. Wymyślasz sobie rzeczywistość i w niej żyjesz.
  • Odpowiedz
  • 1
@polak-p: legenda głosi że jak ktoś poliże moskiewski stalaktyt z gówna doznaje wizji o ostatecznym zwycięstwie wielkiej rassiji,
  • Odpowiedz
@polak-p: ja nie śledzę tych poczynań, ale widze tu często wpisy, jak to Rosja sobie kiepsko radzi, a zdaje się, że te ataki Ukrainy mimo że są, to nie są tak znaczące dla całej wojny i dalej długoterminowo Ukraina jest na stratnej pozycji, szczególnie przez braki ludzi do walki.
  • Odpowiedz
  • 0
@wshk w sumie dobry impuls mi daliście żeby zmienić dane na Facebooku na jakieś fikcyjne albo w ogóle konto w-----ć. Nie używam tej platformy od lat i kwestia czasu jest aż mi się ktoś na konto wdupi i będzie takie farmazony pod moim nazwiskiem wstawiać.
  • Odpowiedz
@wshk: Nie dajesz tekstem imienia i nazwiska + miejscowość = post zginie w otchłani wykopu. Nie do znalezienie w Google. Praktycznie zero napiętnowania tej osoby.
  • Odpowiedz