Wpis z mikrobloga

@Larsberg: Ja pamiętam jak się jarałem tymi samochodowymi pecetami z WinXP które pasowało do wozów z 2DIN. A teraz masz te na 1DIN z wysuwanym wyświetlaczem.

W sumie to zabawne że gruz z lat 90 jest lepiej przystosowany do obecnych technologii niż wozy z lat 2000 wzwyż właśnie przez to że ma zatoki DIN, albo jeszcze lepiej, kaseciak i zapalniczka dzięki którym możesz zrobić Bluetooth nawet w wozie z lat
  • Odpowiedz
  • 0
@supra107: To prawda ale w nowszych autach możesz słuchać przez bluetooth jak i pendriva a nawet niektórzy producenci dają wbudowany dysk na muzykę więc nie ma w ogóle potrzeby wymieniać radia. To się nie zastarzeje nigdy.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@supra107: Mam wóz z 2007 i normalnie wymieniłem w nim radio na Sony XAV-1500. Trzeba było tylko kupić adapter do sterowania z kierownicy żeby zachować funkcje ustawień komputera. W życiu nie chciałbym mieć szrota z lat 90. Nikt takimi już nie jeździ poza pasjonatami typu Motobieda xD

Co do radyjek to 1din jest w mojej opinii są całkowicie niefunkcjonalne bo jeśli słuchasz z pendrive to chcesz mieć wybór utworów z
Larsberg - @supra107: Mam wóz z 2007 i normalnie wymieniłem w nim radio na Sony XAV-1...

źródło: sony-xav-1500-351974f006a_12082020_4T4SK6J9

Pobierz
  • Odpowiedz