Aktywne Wpisy

Ka4az +438
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Grałem se w gre.
Pierwszą część STALKERA też przeszedłem z kilku(nasto)-letnim opóźnieniem, nie tak dawno temu, a że aura za oknem jest jaka jest, stwierdziłem że to dobry czas żeby nadrobić Clear Sky.
O ile oryginalny STALKER wciągnął mnie mega, o tyle w Czyste Niebo grało mi się co najwyżej średnio i złożyło się na to sporo elementów: bugi (np. w finale Striełok mi się zawiesił i nie mogłem go trafić), krótka fabuła - chyba tylko raz się cofnąłem do odwiedzonej lokacji, żeby uzupełnić zapasy i poodbierać nagrody, a tak to byle do przodu, ogólna upierdliwość z niektórymi rzeczami - np. wyjście z tunelu do Kordonu w obstawie CKMu to jakiś p------------c wymyślił. Zonę też wolałem z pierwszej części, tu było bardziej.... hmm counter-strike'owo. Niczego się nie bałem :) Chyba tylko zombiaki nad Jantarem ciut podniosły adrenalinę. Podziemia króciutkie... no trochę jakbym grał w wybrakowany dodatek.
Ale żeby nie było tylko zrzędzenia, Pan Mirosław Utta, który z TV kojarzy mi się z RTL7 i Polonią 1 to jest mistrzostwo w spolszczeniu tych gier! <3
źródło: 7 Small
PobierzOgólnie to frakcje to jeden z moich ulubionych stylów grania w stalkerze, ale w Czystym Niebie chciałem fabułe do przodu, a na tym bagnie się p---------m, czasem moi sojusznicy nie przychodzili zajmować posterunku który zdobyłem i stałem 20-30
@Umeraczyk: ja na początku, jakoś gdzieś tak do Wysypiska włącznie, starałem się pomagać swoim na tych posterunkach, potem stwierdziłem ze to bez sensu i tak do z-------a mnie będą wykorzystywać, syzyfowa praca jakaś (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pewnie dlatego tylko raz musiałem się wracać do Kordonu po nagrody ¯\(ツ)/¯
a jak wykorzystasz drobny błąd z ulepszeniami broni to jesteś w stanie w połowie gry zarobić absurdalną
@Zawadson: właśnie takie samo wrażenie miałem. To samo w szpitalu przed wejściem na teren elektrowni. Nie było tam żadnej "magii" z podstawowej części gry. A co do ciemnych nocy, to nie jesteś pierwszą osobą która to pisze tu w komentarzach. W sumie sam tego nie "wynotowałem", ale teraz tak sobie uświadomiłem że ja z co najmniej 2x