Wpis z mikrobloga

Dlaczego nikt nie mówi o największym oszustwie chyba jakie spotkałem w świecie krypto czyli "Analiza techniczna". Jeżeli ktoś w to wierzy to proszę o priv a sprzedam ci Analizę techniczną losowań Lotto. Świetnie działa wstecz, jeżeli nie działa w przód to znaczy że popełniłeś bląd, i jest coś o czymś jeszcze nie wiedziałeś i musisz się doszkolić głuptasku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przeraża mnie fakt że ludzie w to wierzą, że tych baranow jest aż tak dużo. Kiedyś myślałem że w transporcie jest ciężko o rozum i godność człowieka, ale branża #kryptowaluty goni ostro i wychodzi na pozycję lidera.
Następnie poruszę temat tych cykli #bitcoin
Widzę niektórym to by się przydał cykl, ale odwykowy od hazardu
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Micoin: Żeński odpowiednik shiciarza, który rysuje w paincie #smiesznekreski to kobieta, która stawia tarota albo czyta horoskopy zamiast zadbac o to, zeby jej zycie wyglądałoby tak jak tego chce.

Przypominam, ze w Polsce we wiadomościach masz jasnowidzów a w sejmie modlitwy o deszcz. W tym kraju jest mnostwo debili wierzących w magię i scamerow gotowych ich wykorzystać. Gdy próbujesz ich bronic przed ich wlasna głupota obrywa sie tobie
  • Odpowiedz
  • 1
@Micoin: to czemu akurat ostatnie spadki w kwietniu zakończyły się akurat przy 70k ? Może dlatego że tam było bardzo mocne wsparcie i ostatnie ath? Hmm
  • Odpowiedz
@Velion: I co z tego? Kupon z lotto tez czasami wchodzi i to dowodzi, ze dziadek przewidział numery i jego system działa czy moze po prostu tak sie akurat złożyło?

Nie wiem czy ty trollujesz czy serio odjechal ci peron xD
  • Odpowiedz
  • 0
Dlaczego nikt nie mówi o największym oszustwie chyba jakie spotkałem w świecie krypto czyli "Analiza techniczna".

@Micoin: A po co o tym mówić? Przecież ci co o tym wiedzą zarabiają na tych, którzy jeszcze nie wiedzą.
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake: po prostu to dziala bo duzo osob tak mysli, myslisz ze dlaczego w niektorych przedzialach cena lepiej odbije? no bo po prostu ludzie tak mysla i przy takich cenach kupuja bo jest wieksza szansa na odbicie, taka prawda prosta jak budowa cepa
  • Odpowiedz
@Velion: Ziom, krypto nie handluje "ludzie" tylko głównie boty, ktore moga zmienic swoja pozycje w ulamek sekundy, analogicznie jak na giełdzie. Myślisz, ze wygrasz z algorytmami projektowanymi przez ludzi z 2x wyzszym IQ niz my razem wzięci xD a najlepsze ze nawet oni w odpowiednio dlugiej perspektywie prawie zawsze maja gorsze wyniki niz holderzy. Zatem po co mieszac chujem w bigosie?
  • Odpowiedz