Aktywne Wpisy

solejukowski +459
Pokolenie trzydziestolatków nie jest słabe. Ono zostało wychowane w obietnicy, której świat nie dotrzymał.
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:

rastafari85 +248

rok temu zrobiłem ten wpis
i dziś krótkie podsumowanie- udało się!
TL;DR
przez ostatnio rok od 29. listopada prowadziłem animowany dziennik,
codziennie rysowałem jedną scenę z jednego dnia
PO CO???
więc to miał być urodzinowy prezent
chyba nie będę robił z tym znalezisko bo to tylko zwiastun, całość trwa niecałe pół godziny, ale na razie nie będę tego wrzucał do internetu,
ale możecie dalej obserwować mój tag: #w8jek
bo będę informował jeśli gdzieś będą jakieś pokazy mojego filmu, albo jak już postanowię go wrzucić na yt
póki co dalej trudno mi uwierzyć, że udało mi się to realizować przez cały rok,
znośnej niedzieli!
#tworczoscwlasna #chwalesie #rysujzwykopem #animacja #smiesznypiesek
źródło: kociaczkowo
Pobierz@WUJEKprzezUzamkniete: a będą momenty ? :)
@WUJEKprzezUzamkniete:
nawiązałem do tradycyjnego zapytania,
przekazywanego z pokolenia na pokolenie
ale widać tobie chyba nie przekazali
od 22 sekundy jakby co