Wpis z mikrobloga

Ten portal zdycha, zaraz na główną będą wlatywały znaleziska z 60 wykopów.
Moderacja nie istnieje, dwa razy dziennie ktoś poklika losowo w zgłoszenia i pora na CS
Miejsce pochówku już wykupione koło NK?
rastafari85 - Ten portal zdycha, zaraz na główną będą wlatywały znaleziska z 60 wykop...

źródło: IMG_1520

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakie bordo?

@rastafari85: srakie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jesteś częścią systemu i narzekasz że system nie ma sensu. Masz na drugie imię Mentzen, Braun albo Czarnek? W sumie nawet cię lubię, choć niekoniecznie pochwalam wpisy z cyckami. Po prostu się ogarnij, nie jest fajne piłowanie gałęzi na której się sra do własnego ogródka (chyba coś pokręciłam w tłumaczeniu).
  • Odpowiedz
@rastafari85: a pamietasz jak dawno temu byly afery, za zwolywanie sie do wykopywania/zakopywaniani ile banow za to polecialo?

No to przy tym poziomie uzyszkodnikow na glownej, wystarczy miec 30 zapezyjaznionych 'kont' zeby wbic znalezsiko.
No i jest tu taki jeden typ, ktory oficjalnie sobie taka farme urzadzil i klepie swoje gowno filmy z yt.
A__S ma go w obserwowanych, a moderacja odrzuca wszystkie zgloszenia. Ba @Marek_Tempe bana wyłapał za
  • Odpowiedz
@rastafari85: Po prostu typowy użytkownik ma więcej niż 30 lat i nie ma czasu na te wojenki.Teraz g---o burze kręcą się na FB pod grupami sąsiedzkimi, pod postami radnych dzielnicowych itd Bo to ma jakiś wpływ na rzeczywistość zamiast gorzkich żali tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Pewnie, że pamiętam, na pw wysyłali linki do znalezisk żeby wykopywać.
Ciągle liczę na to, że A__S coś wymyśli i ten portal odżyje.
Jak narazie to każda zmiana powoduje spadek użytkowników.
  • Odpowiedz
Ten portal zdycha, zaraz na główną będą wlatywały znaleziska z 60 wykopów.

@rastafari85: grunt że wysrywy od Giertycha i z Kijowa mają po 500 plusów, prawdziwych czy kupionych, nieważne, opinia ukształtowana
  • Odpowiedz
@rastafari85: to rób kontent, ja tu już wchodzę tylko na konkretne tagi poczytać co ludzie sądzą albo gorące z 12h co jakiś czas ale raczej przestanę i tak.
Sprawa tych obserwujących tagi była tłumaczona wielokrotnie. Zostało zmienione, że aby wyświetlić niektóre treści to trzeba się zalogować. Jak jest jakaś afera typu film z morderstwa to mnóstwo ludzi zakłada konto żeby zdobyć linki do filmu i muszą wtedy zaznaczyć 3 jakiekolwiek
  • Odpowiedz
@rastafari85 spokojnie zaraz wjedzie obowiązkowe przypisanie numeru telefonu i jeszcze więcej ludzi będzie stąd uciekać :) ja nie zamierzam nikomu podawać numeru telefonu, żeby potem dzwoniła do mnie Klara Sobieraj
  • Odpowiedz