po wielu latach przyjmowania kutasów od wysokich Chadów w końcu litościwie "dała szansę" niskiemu Mateuszowi, który był na końcu kolejki i doznała oświecenia. wspaniała historia, jak z jakiegoś filmu. #przegryw #blackpill #wzrost #zwiazki
@GoldenJanusz: trzeba dodać że ci wcześniejsi dostawali na pierwszych randkach to co jej obecny dostał po miesiącach starań żeby nie wyszła na "łatwą" XD
@GoldenJanusz niezle macie priorytety - wyśmiała nagle takie myślenie kobieta, która przez wiele lat dokładnie taki miała priorytet xD liczył się dla niej wysoki chad, który szmacił i dawał te mityczne emocje, a teraz nagle coś bredzi, że takie myślenie to obciach. Kuratorka Patologii to autorefleksja kim jest i dlaczego potrzebuje nadzoru xD
@remlezar: zawsze tak było nawet za czasów monarchii król ruchał wszystko co na drzewo nie ucieka a beciakom rzucał resztki ze stołu i się żenili z tymi zużytymi kobietami i wychowywali dzieci królewskie jak swoje xDD
#przegryw #blackpill #wzrost #zwiazki
źródło: 1000025750
PobierzK---a, jak do psa ze schroniska. xD Nie pokochałam, zapoznałam się, polubiłam, tylko, k---a, dałam szansę. xD
@remlezar: ...g---o, ewentualnie raz na kwartał pod kołdrą.
źródło: c75119365e51d7f9d40c2b9946781e1e886c40898013d8f182ea6952acba9bce
Pobierzźródło: att.-IHGM6VcNNMMLnXTVpn1kn_sVglUj7pCOAqjxJswxRM
Pobierzźródło: images
Pobierz@polini: Nie w----------e jest nieco łatwiejsze niż bycie kulturystą z super pensją. To musisz przyznać