Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Tak to jest, gdy jedna flaszeczka jest na dwoje, a Magdalenie ciągle mało. Jeszcze nie widziałem, by ktoś, leżąc w łóżku, pił a-----l i dopominał się o resztki z butelki. Smutny widok. Tam musi być bieda, aż piszczy.
EmilKorecki - #raportzpanstwasrodka Tak to jest, gdy jedna flaszeczka jest na dwoje, ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EmilKorecki: niedobita i nie dojedzona jak zawsze xD w ogole co to za akcja, maja goscia a ta lezy w lozku, przeciez jakbym do kogos w gosci przyszedl i by o-----l taka akcje to bym sie zawinol stamtad :D
  • Odpowiedz
w ogole co to za akcja, maja goscia a ta lezy w lozku, przeciez jakbym do kogos w gosci przyszedl i by o-----l taka akcje to bym sie zawinol stamtad :D

@Maziol a to nie jest tak że to Muminy są u Waldiego - czyli ona leży w jego łóżku? (Czyli jeszcze większy nietakt.) Nie wiem, pytam.
  • Odpowiedz
@EmilKorecki: lecjan pet nie zbieral czasem tez na macbooka dla niepismiennej niemowy? Najlepiej taki do obrobki filmow itp. 😅
Oni zawsze powoduja usmiech u mnie na twarzy, biznesMEMY ktore zawsze zaczynaja od d--y strony a potem klapa. Jak janusz co ledwo zalozy firme, jeszcze nic nie zarobil a bierze juz fure w leasing zeby pokazac a po pol roku okazuje sie ze gowno zarabia ten biznes i lipa😅
  • Odpowiedz