Wpis z mikrobloga

Ktoś jeszcze jest na minusie z Metą pomimo pokoleniowej pompy czy tylko ja przegryw xD? Wszedłem przed wynikami i uśredniałem po, ale średnia nadal 680 więc pokiszę się jeszcze.

#gielda
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacas ma luzie kolego. Google budowałem parę miesięcy, najtańsza z mag7 tak jak Google przez parę miesięcy była. Przyjdzie i czas na rajdzie mety. Tak jak przyszedł na Google, Asml czy innych topowych graczy. Jedynie mi wadzi ze cukenberg zarabia na scamach. Więc myślę czy wyjść niedługo 🙂
  • Odpowiedz
  • 1
@Glupiii: apes together strong ( ͡ ͜ʖ ͡) trzymasz dalej chińskie śmieciuszki? Jakieś podrygi ostatnio robią, ale może to po prostu ruchy frykcyjne grubasa.
  • Odpowiedz
  • 1
@Tommy_Cares: no że Meta to śliska spółka to wiadomo nie od dziś niestety. Sam długo unikałem, bo mam raczej negatywny sentyment ze względu na ich praktyki. Po wzrostach w pierwszej połowie roku w końcu stwierdziłem, że pieniądz nie śmierdzi i wszedłem we wrześniu, oczywiście przed zwałą xD
  • Odpowiedz
@jacas: przerzucilem to na mete, teraz moj portfel praktycznie w calosci to ta spolka, troche mniej podatku do zaplaty zawsze :]]]

sledze i widze ladne odbicie, szczegolnie na telefoniarzu, nie pierwsza, nie ostatnia zla decyzja z mojej strony pewnie
  • Odpowiedz