Wpis z mikrobloga

Re: https://wykop.pl/wpis/84053613/pytanie-statystyczne-co-uczestnicy-mysla-o-prezenc
bo @Shyvana ma mnie na czarnej liście i nie mogę odpowiedzieć XDD

Pytanie statystyczne.

Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.

To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.

Ja akurat wyjątkowo nie przepadam za klockami, ale jak dostanę to spoko.
Myślę, że to też zależy od tego czy ktoś ma dzieci, bo jeśli tak to wiadomo, że to świetny prezent, ale jeśli ktoś nie ma no to wtedy jednak jest duża szansa, że klocki będą zbierały kurz.

#wykopaka
@Shyvana +18
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.

To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cytmirka: inaczej się układa klocki z dzieciakami, które się jarają Lego, a inaczej samemu, jeśli nie jest to hobby danej osoby (a jeśli ktoś nie ma tego wpisanego w opisie to można założyć, że nie jest to jego hobby).
  • Odpowiedz